Julgotta

7 december, 2011 8 kommentarer
Christmas / Jul / Food / Ätbart

Annonsen laddas.

Om ni tror att jag äter mer socker i december än övriga månader, så har ni helt rätt. I loooove julens godsaker, och tänkte att jag skulle pynta bloggen med lite mästerlig kakinspiration då och då. Nu råkar ju tre av fem innehålla choklad just den här gången vilket inte direkt lockar mig, men jag antar att merparten av er som läser gillar det! Plus att jag faktiskt tycker att choklad ofta SER fantastiskt ut, så det bjuder jag gärna på. Följande fem snyggingar har jag hittat via Pinterest, och klickar ni er in på respektive så hittar ni också länkar till ursprunget.

Mumsigt (och omumsigt eftersom det är choklad...)
Mumsigt (och omumsigt eftersom det är choklad...)

Jordgubbstomteluvor, julgranstårta, chokladgranar, cakepops och karamellkakor. Enjoy! (Och hör gärna av er om ni testar nåt recept!)

Obs! Eftersom varken jultårtor eller ens mat för dagen står på allas bord så klickar jag ”hem” Unicefs jordnötskrämspåsar för att ge undernärda barn en chans att överleva julen. Ni som vill och har möjlighet får naturligtvis gärna göra detsamma! Många bäckar små räddar ännu fler liv.

Translation: Some Christmas goodies to try out!