ELLE-galan

14 januari, 2012 7 kommentarer
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Ja, det har varit tvära kast den här veckan. Från ruskväder och vildsvinsgryta i Tallinn till kristallkronor och ELLE-gala på Grand Hôtel i Stockholm. Jag hann knappt packa upp innan det var dags att vässa klackarna, lacka naglarna och njuta av årets modefest. Eftersom jag bor utanför stan passade jag på att boka Bloggers Inn-rummet på Scandic Grand Central och hade på så vis nästan krypavstånd hem efter festen, vilket inte var dumt med tanke på hur mörbultade mina fötter var.

Alla blir snygga i sån här belysning. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.elle.se
Alla blir snygga i sån här belysning. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.elle.se

Men kul var det – inte minst ögonblicket när skygga ikonen Agnetha Fältskog visade sig vara på plats för att ta emot priset som modelegendar! Jag svär på att minst halva publiken (av luttrade modemänniskor som sällan låter sig bli imponerade) fick ståpäls och Agnetha fick naturligtvis stående ovationer. Nyfiken på fler bilder från galan? Klicka här! (Nu så, är den här konstiga veckan slut och vi kan återgå till inredning igen!)

Jag och min partydejt tillika kontorsroomie, Johanna.elle.se.
Jag och min partydejt tillika kontorsroomie, Johanna.elle.se.
Fantastisk dekor inne i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Med olika ljuseffekter ändrade paraplyerna färg under kvällen.
Fantastisk dekor inne i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Med olika ljuseffekter ändrade paraplyerna färg under kvällen.
Och sen hem till Scandic och dunsa i säng.
Och sen hem till Scandic och dunsa i säng.
Och i morse åt jag frukost, checkade ut och åkte hem till soffan, tofflorna och Vinterstudion.
Och i morse åt jag frukost, checkade ut och åkte hem till soffan, tofflorna och Vinterstudion.

Translation: Last night I had great fun at the ELLE gala in Stockholm’s Grand Hôtel. Best bit? ABBA’s Agnetha was there to accept an award! To standing ovations of course.