Husligheter

ELLE-galan

Maria/Husligheter

Ja, det har varit tvära kast den här veckan. Från ruskväder och vildsvinsgryta i Tallinn till kristallkronor och ELLE-gala på Grand Hôtel i Stockholm. Jag hann knappt packa upp innan det var dags att vässa klackarna, lacka naglarna och njuta av årets modefest. Eftersom jag bor utanför stan passade jag på att boka Bloggers Inn-rummet på Scandic Grand Central och hade på så vis nästan krypavstånd hem efter festen, vilket inte var dumt med tanke på hur mörbultade mina fötter var.

Alla blir snygga i sån här belysning. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.elle.se

Alla blir snygga i sån här belysning. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.elle.se

Men kul var det – inte minst ögonblicket när skygga ikonen Agnetha Fältskog visade sig vara på plats för att ta emot priset som modelegendar! Jag svär på att minst halva publiken (av luttrade modemänniskor som sällan låter sig bli imponerade) fick ståpäls och Agnetha fick naturligtvis stående ovationer. Nyfiken på fler bilder från galan? Klicka här! (Nu så, är den här konstiga veckan slut och vi kan återgå till inredning igen!)

Jag och min partydejt tillika kontorsroomie, Johanna.elle.se.

Jag och min partydejt tillika kontorsroomie, Johanna.elle.se.

Fantastisk dekor inne i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Med olika ljuseffekter ändrade paraplyerna färg under kvällen.

Fantastisk dekor inne i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Med olika ljuseffekter ändrade paraplyerna färg under kvällen.

Och sen hem till Scandic och dunsa i säng.

Och sen hem till Scandic och dunsa i säng.

Och i morse åt jag frukost, checkade ut och åkte hem till soffan, tofflorna och Vinterstudion.

Och i morse åt jag frukost, checkade ut och åkte hem till soffan, tofflorna och Vinterstudion.

Translation: Last night I had great fun at the ELLE gala in Stockholm’s Grand Hôtel. Best bit? ABBA’s Agnetha was there to accept an award! To standing ovations of course.

Kommentera

Kommentera

Åh, vilken fantastisk kväll ni verkar ha haft! =)

/Jenny
http://www.hemtrender.blogg.se

Jenny - Hemtrender 14 januari, 2012 11:09 /

Svara

Det var toppenskoj!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 15 januari, 2012 10:24 /

Det var toppenskoj!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 15 januari, 2012 10:24 /

Meh är det din väska! Jag dör..så snygg och dyr…

Louise 15 januari, 2012 10:24 /

Svara

Ja, jag slog till på den i höstas – med pengar jag samlat ihop genom att rensa garderoben och sälja det jag inte ville ha kvar! Så jag bytte ett gäng felköp mot ett lyxköp kan man säga …=)

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 15 januari, 2012 10:25 /

Denna väska!

Caroline Sjoblom 16 januari, 2012 07:27 /

Svara

Haha. Ja, jag är mycket nöjd, har nog aldrig fått så många komplimanger för något som för denna väska.

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 18 januari, 2012 10:35 /