Kök i mässing

25 januari, 2012 3 kommentarer
Kitchen / Kök / News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Nå, får det vara ett mässingskök kanske? Den rådande mässingsvurmen (som smittat även mig) sprider sig från rum till rum, och metallmästaren Tom Dixon kunde förstås inte låta bli att gå all in med ett helt kök i mässing. Köket är ett samarbete med Lindholdt studio och jag tycker att det är fantastiskt coolt även om det naturligtvis är stor risk att man ledsnar på ett så spektakulärt material. Vad tycker ni? (Bilder via Solid frog.)

Tom Dixon-kök i mässing, ja tack!
Tom Dixon-kök i mässing, ja tack!

Snyggt mot en rå stenvägg.
Snyggt mot en rå stenvägg.
Matcha med Dixonlampor förstås.
Matcha med Dixonlampor förstås.

Translation: A brass kitchen! Tom Dixon does it again, I think this is beyond cool even though you might get tired of it after a while.

Skriv en kommentar

*

3 kommentarer

Älskar mässing och älskar det här köket, men det finns ju som sagt en viss risk att man tröttnar efter ett tag (jag? ombytlig??) och det är ju liksom inte gratis att sätta in ett nytt kök… Dixons lampor däremot skulle gärna få flytta in hos mig 🙂