Husligheter

Fin hall

Maria/Husligheter

Bara kort och gott – fint! Jag är egentligen inte störtförtjust i svarta golv, jag tänker mig att man ser varenda dammkorn på dem, men just här var det helt rätt för att förankra rummet och dess höjdskillnader. Och så sparar jag in guldbumlingen, vad som ser ut att vara ett par Bruno Mathsson-Jetson och fårskinnet på golvet. Snyggt! Hittat i Alvhems inspirationsbildbank.

Gult igen som accentfärg, visst funkar det ypperligt?

Gult igen som accentfärg, visst funkar det ypperligt?

Translation: I’m usually not a fan of black floors, but in this place it really works. Love the golden Bumling lamp, the Jetson chairs and the sheepskin on the floor too.

Kommentera

Kommentera

Hej, ja svart golv kanske inte är så praktiskt men jag tycker faktiskt det är ganska läckert, men man kanske tröttnar på det snabbt!! Ha en underbar dag!!

Let me be inspired http://twitter.com/letmebeinspired 26 januari, 2012 01:38 /

Svara

Det kan absolut vara läckert!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 januari, 2012 02:05 /

Ärligt talat så syns allt damm plus ev. smuts väääälldigt mycket bättre på vita golv. Tro mig, jag har haft båda. Med vita golv måste man städa jämt.

Sheena 26 januari, 2012 03:34 /

Svara

Ah, är det så? Jag föreställer mig att allt damm syns på svart men smälter in bättre i vitt? Målade sovrumsgolvet i sommarhuset vitt, men än så länge har jag inte märkt av att det skulle vara svårskött. Kanske beror på vilken typ av rum man har det i?

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 januari, 2012 02:06 /

Åh nu blev jag dösugen på att måla kattvindsdörren i vårt vita gästrum gul!

Shara 28 januari, 2012 10:38 /

Svara

Låter toppenfint, gör det!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 januari, 2012 02:08 /