Stockholm Furniture & Light Fair 2012 – &tradition

9 februari, 2012 Skriv en kommentar
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Kreativiteten i montrarna höll hög klass i år, i A-hallen avlöste den ena spektakulära montern den andra. Visst, de största montrarna tog för sig mest, men även de lite mindre hade lagt ner mycket möda och tankeverksamhet på att skapa en inspirerande miljö för besökarna. Danska &tradition hade, förutom snygga produkter, också ett kul tänk i montern – tittskåp! Jag gillade också de fina pallarna Raft stool av Norm (från 2011, som jag aldrig sett i verkligheten tidigare) och så den fulsnygga ”kartonglampan” Trash me av Victor Vetterlein. Den är inte bara klockren rätt in i papperstrenden utan också en snygg passning till den gröna vågen eftersom den lätt plockas isär och återvinns när den tjänat ut sin roll.

Spännande monter hos danska &tradition. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter
Spännande monter hos danska &tradition. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Knubbiga Milk i gott sällskap.
Knubbiga Milk i gott sällskap.
Mjölkigt vitt i ett av &traditions tittskåp.
Mjölkigt vitt i ett av &traditions tittskåp.
Tittskåp och moodboard i ett.
Tittskåp och moodboard i ett.
Pasteller, en annan kandidat till hetaste mässtrenden.
Pasteller, en annan kandidat till hetaste mässtrenden.

Translation: Danish company &tradition had found the perfect way of showing off their products!