Mingel hos Lotta Agaton

10 februari, 2012 8 kommentarer
News / Aktuellt / Stores / Butiker

Annonsen laddas.

Igår slog nog Stockholm nytt rekord i antal event på samma kväll. Jag hade siktat in mig på tre men hann bara två – mysigt mingel hos Lotta Agaton i butiken på Rådmansgatan 7 med ljuvliga snittar och bubbel direkt ur flaskorna med fastknutna svarta ballonger. Det var första besöket hos Lotta för min del, men knappast det sista – tack Lotta för myset! Jag passade på att köpa med mig en Haysax (till betydligt bättre pris!) hem, och inser nu att min Diamond light minsann borde få en guldfärgad sockel. Sen fortsatte vi till Asplunds mingel men därifrån fick jag varken med mig bilder eller prylar hem. En trevlig kväll blev det hur som helst!

Mingel i butiken. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter
Mingel i butiken. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Lite risiga bilder tyvärr, jag hade minikameran med mig istället för den stora, men här syns i alla fall Lottas fiffiga partyknep med små svarta champagneflaskor med fastknutna ballonger!
Lite risiga bilder tyvärr, jag hade minikameran med mig istället för den stora, men här syns i alla fall Lottas fiffiga partyknep med små svarta champagneflaskor med fastknutna ballonger!

Translation: Yesterday was a party day in Stockholm. I only had time to go to two of all the design events – canapees and bubbly at Lotta Agaton’s and some more champagne at Asplund. I love the way Lotta had tied black balloons to the champagne bottles!