Ett udda kök

24 februari, 2012 4 kommentarer
Kitchen / Kök

Annonsen laddas.

Något med det här köket lockar mig, och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Egentligen ser det inte så lite knasigt ut med den kurvade väggen, de stora mörka skåpen och gallergrinden längst in. Men jag gillar också att det ser både dyrt och unikt ut, trots att det är standardkakel, blocketfyndad spis och diskho från IKEA. Betongskivan är förstås måttbeställd, och jag gillar kastrullupphängningen på gallret, smart sätt att frigöra förvaringsutrymme i skåpen när köket är litet. Galet men fascinerande kan vi väl sammanfatta detta kök från ett av Sköna hems senaste nummer. Eller vad tycker ni? (Resten av hemmet är dessutom färggrant – kika in!)

Foto Magdalena Björnsdotter/Sköna hem
Foto Magdalena Björnsdotter/Sköna hem

Translation: A somewhat crazy kitchen from a Stockholm apartment. It’s quite weird, but I still like it!