Husligheter

Fredagsfavoriter

Idag är det premiär för ett nytt litet miniinslag i bloggen – Fredagsfavoriter. Tre saker på ett tema, det kan vara ett material, en viss typ av produkt, ett mönster eller något helt annat som binder ihop dem. En liten fredagspresent helt enkelt, och den här veckan är det tapeter i blått som stått för inspirationen. Jag är SÅ sugen på att använda mer tapeter hemma och även om just blått inte är min nyans så tycker jag dessa tre är superfina. Medsols från övre vänstra hörnet har vi Fantasia, 629 kr/rulle, Hanna Werning för Boråstapeter, tapet Remix, 625 kr/rulle, Ferm Living och tapet Nippon turquoise, 685 k/rulle, Mimou.

Tre blåtonade tapetfavoriter.

Tre blåtonade tapetfavoriter.

Klicka in i morgon också, då kommer ännu ett nytt inslag i bloggen! (Ta med frukost eller en kopp kaffe åtminstone.)

Trevlig fredag på er!

Translation: Every Friday from now on I will choose three favourites for you. This week it’s wallpaper, and even though I don’t see myself choosing blue ones I really think these three are very pretty.

Kommentera

Kommentera

Ja åh, jag älskar Nippon! Ville så gärna ha den i olivgrönt till vårt kök men partnern sa NEJ. Hannah Werning går han dock igång på men då la jag in veto… Så vi enades om Sandersons fina femtiotalsfinkar istället. Nu återstår bara att få upp den :-S

Andrea 9 mars, 2012 11:09 /

Svara

Ah, det ständiga sista steget som liksom aldrig blir av … känner igen mig! =)

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 9 mars, 2012 02:25 /

Vill bara säga hur mycket jag uppskattar din fina och varierade blogg! Tack för alla bra tips som ger inspiration i vardagen!

Annika O 9 mars, 2012 09:19 /

Svara

Åh, tack snälla du! Såna här kommentarer betyder så mycket mer än man kanske tror!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 10 mars, 2012 07:52 /

Tack för en trevlig blogg som alltid inspirerar!

Li Ljungberg 10 mars, 2012 08:45 /

Svara

Tack snälla för att du läser!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 12 mars, 2012 06:47 /

Åh Mimous produkter är verkligen fina! Vi har Nippon white i sovrummet och i vårt angränsande dressing room/klädkammare. Skulle gärna köpa fler kuddar från mimou om maken tillät det.

Anna 13 mars, 2012 10:49 /

Svara

Nippon white låter fantastiskt fint i ett sovrum! Du får önska dig Mimoukuddar i present helt enkelt, så nån annan köper dem åt dig!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 14 mars, 2012 06:55 /