Snyggaste IKEA-hacken

19 mars, 2012 4 kommentarer
DIY ideas / Idéer / Storage / Förvaring

Annonsen laddas.

På fiffiga bloggen IKEA hackers kan man som bekant hitta massor av sätt att pigga upp/förändra sina IKEA-möbler. Det här var en av de coolare lösningarna – en Expedit som fått ett par nya dörrar av plywood och MDF. Snyggt sätt att kunna förvara både fint porslin och fulare prylar (à la matlådor i plast, degbunkar och annat anskrämligt) i samma möbel utan att behöva dölja det fina eller tvärtom.

Hyllan Expedit, gångjärn, plywood och svartmålad MDF.
Hyllan Expedit, gångjärn, plywood och svartmålad MDF.

Det enda jag skulle ha gjort annorlunda är att sätta hålet på plywoodluckan på andra sidan, det känns konstigt att öppna den luckan åt ett annat håll. Och kanske hade jag gjort någon liten plywoodlucka också. Men överlag strålande snyggt!

Translation: Very cool IKEA hack, love the mix of black and plywood. I probably would have opened the plywood door the other way just to keep it consistent, but the overall look is very stylish.