Fick fatt på Fakse

19 april, 2012 4 kommentarer
New in / Nya köp

Annonsen laddas.

Hmmm. When it rains it pours? Just när jag shoppat på mig två mattor, kommit på att bara den ena behövdes på Gotland och alltså fick koskinnet följa med hem till Stockholm igen – då får jag plötsligt syn på mattan jag jagat i en halv evighet på Blocket. IKEAs Fakse som utgått sen länge, i nyskick (i originalförpackningen till och med) och för en tredjedel av originalpriset. Det var ju bara att slå till, annars skulle jag ju ångra ihjäl mig. Frågan är nu bara – var ska jag ha den?

Fakse. Inte min, bilden lånad – klicka på bilden för källa.
Fakse. Inte min, bilden lånad – klicka på bilden för källa.

Translation: I finally found this sold out IKEA rug on Blocket (our Craig’s list). But I had already bought another rug, so now I’m not sure where to put this baby?