Återanvändning

20 april, 2012 10 kommentarer
New in / Nya köp

Annonsen laddas.

Ett par gånger i veckan dimper det ner fysiskt pressmaterial hos mig, vid sidan om alla nyhetsbrev och mail. Ibland är det en pappersinbjudan i fint litet kuvert, andra gånger är det en budkille som ringer på med en enorm, tung pappkasse i handen som man får signera för att motta. Som igår, när ett nytt rosévin i bag-in-box skulle lanseras och anlände i … ett miniväxthus av glas och metall, komplett med mossa och blommor.

Kryddor på väg? Foto: Maria Soxbo/Husligheter
Kryddor på väg? Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Nu är ju detta en inredningsblogg så vintipsen uteblir, men däremot såg jag direkt ett användningsområde för miniväxthuset eftersom jag samma förmiddag snavat över dessa på IKEA. Mina fingrar är inte det minsta gröna, men för totalt 38 kr har jag numera en potentiell liten örtagård i köket. Fortsättning följer …

Translation: This mini greenhouse was part of a presentation of a new wine that arrived at my doorstep yesterday. Well, this is not a wine blog, but the greenhouse was actually perfect to try out the Örtig herbs from IKEA that I bought the same day. We’ll see if I manage to keep them alive though …