Vinnaren i Banksy-tävlingen + handla med rabatt!

8 maj, 2012 2 kommentarer
Winners / Vinnare

Annonsen laddas.

Så ja, nu är vinnaren i Banksytävlingen dragen, och Easyart har utsett Erika Skalman till vinnare. (Erika, du har mail!) Men ni andra går inte heller lottlösa, för om ni vill slå till på en Banksy eller något annat så ger Easyart er 15% rabatt på hela utbudet inklusive inramning om ni klickar hem er beställning innan 31 maj! Ange rabattkoden BANKSY5 när ni handlar. Sen måste jag ju återge Erikas tävlingssvar också – jag som är fullkomligt värdelös på rim är stum av beundran:

Ett av alla Banksy-motiv hos Easyart.
Ett av alla Banksy-motiv hos Easyart.

Missnöjd kan du inte bli,
för Easyart har en prisgaranti,
hittar du samma ram till lägre pris, skriver du ett brev och på detta vis,
får du mellanskillnaden betalt till dig,
garantin ger en trygghet till mig,
National Gallery har Easysart ett samarbete mé,
reproduktionerna är av högsta kvalité,
Så mycket fint jag hittade,
när jag på Easyarts hemsida tittade,
så nu kan jag bara hoppas och be,
att hemma hos mig jag får en konstverk se!
Sist men minst,
tack för tävlingen med drömvinst!

Translation: Erika Skalman won last week’s giveaway!