soxbo-4

Artilleriet

Maria/Husligheter

Jag måste slänga in ett sista inlägg från Göteborg innan jag återgår till normal tablå, för eftersom jag anlände någon timme innan vi skulle samlas så hann jag strosa bort till Artilleriet som jag velat besöka ända sedan de öppnade. Och det var precis så fint och inspirerande som jag förväntat mig! Jag ville shoppa både stort och smått, det var nästan så att jag övervägde att slå till på inte mindre än två lampor (!) innan jag till slut sansade mig i brist på tid och utrymme i väskan. Men nästa gång så!

Artilleriet

Artilleriet i strålande sol. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Artilleriet

Snygg fönsterskyltning med glasmontrar i olika höjd och så massor av nakna glödlampor.

Artilleriet

Jordglober gillar ju alla och extra fint var det med dem hängandes i olika höjd som ett litet solsystem.

Artilleriet

Kakelvägg bakom sängen – varför inte?

Artilleriet

Man vill liksom gärna flytta in för gott och bosätta sig här, så fint var det.

Artilleriet

Rå tegelvägg och synliga rör och massor av små prylar som ingen behöver men många vill ha ändå ...

Translation: I had about an hour before Bloggforum started, so I took the chance to see Artilleriet, one of Gothenburg’s best stores. And it was just as good as I imagined it.