Grattis, ni vann!

14 maj, 2012 4 kommentarer
Winners / Vinnare

Annonsen laddas.

Nu är tävlingen om lampsladdarna avslutad och vinnarna dragna:
1:a pris: Signaturen Matilda som ville ha en zickzack i grått och vitt.
2:a pris: Signaturen Matte Eriksson som röstade på en blågul à la fotbolls-VM.
3:e pris: Signaturen Miriam Axelsson som ville ha en turkos sladd. (OBS! Miriam, jag saknar mailadress till dig, hör av dig senast torsdag till maria (at) husligheter.se, annars måste jag dra en ny vinnare!)

Tävlingen är avslutad!
Tävlingen är avslutad!

Och obs, ni missar väl inte veckans tävling? Det kan verka lite roddigare än vanligt att delta, men faktum är att det verkar jobbigare än det är (ett tävlingssvar här i bloggen och ett klick in på en facebooksida där du ska välja favoritprodukt). Testa vettja!

Translation: The winners of last week’s giveaway!