Vinn ljuslyktan Homage!

14 maj, 2012 24 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Ny vecka, ny tävling! Den här gången är det Cult designs otroligt fina ljuslyktor Homage som hyllar arkitekurens mästare som står på spel. Fyra varianter finns – homage till Gunnar Asplund, Alvar Aalto, Antoni Gaudí och så Walter Gropius (som ej är med på bild). Värdet på lyktorna är 390 kr och tack vare Möbelvärlden har jag fått tre lyktor att lotta ut till er. Tre vinnare får alltså välja valfri lykta.

Tre av fyra varianter du kan välja på om du vinner. Foto: Pressbilder
Tre av fyra varianter du kan välja på om du vinner. Foto: Pressbilder

För att tävla, gör så här! (OBS! Tävlingsupplägget är ändrat på grund av lite teknikstrul, så nedanstående tävlingsfrågor är justerade!)

  1. Hur många varumärken hittar du på Mobelvarlden.se? Svara i en kommentar på det här inlägget.
  2. Gilla Mobelvarlden.se på facebook!

Tävlingen pågår fram till midnatt den 20 maj. Vinnaren utses av Mobelvarlden.se och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 390 kr.

Translation: This week’s giveaway!

Skriv en kommentar

*

24 kommentarer

1. Jag räknade till 54 st varumärken.
2. Gillade pinnstolen i deras album 🙂
Jag gillar Homeage Aalto bäst för jag är väldigt svag för funkishus och drömmer om att bo i ett sådant hus i framtiden.

54
Jag trycker på gillaknappen för STOW sittbänk som är precis vad vi letat efter. Behöver shysst sittplats i hallen som snart är klar för möblering, Supersnygg!

Älskar dessa lyktor!

1. 54 olika varumärken finns hos Mobelvarlden.se!
2. Jag har röstat på DLM! En storfavorit sedan väldigt länge & ändå finns den inte i mitt hem ännu… Nu kanske jag har chansen att fynda min bordsdröm!

Älskar dessa lyktor!

1. 54 olika varumärken finns hos Mobelvarlden.se!
2. Jag har röstat på DLM! En storfavorit sedan väldigt länge & ändå finns den inte i mitt hem ännu… Nu kanske jag har chansen att fynda min bordsdröm!

1. 54 olika varumärken!
2. Jag har gillat och motiverat Ware house table på facebooksidan! Som jag skrev där så är jag en sucker för industridesign, och jag och killen letar lägenhet för fullt, det bordet skulle vara en framtida dröm…

Tycker att ljuslyktan Homage Aalto var absolut snyggast! 🙂

Hittade 54 varumärken och gillade på facebook. Och jag måste säga att detta är nog mitt favoritpris hittils på din blogg, speciellt Gaudilyktan har något organiskt men ändå modernt över sig. 🙂

Det finns 56 st varumärken. Kontrollräknat ett par ggr också, så jag tror det stämmer! Har gillat Möbelvärlden på Facebook.
För att kunna göra tävlingen och lägga en kommentar var jag tvungen att låna en familjemedlems inloggning så det står ett annat namn i namnraden än det jag heter, jag som gör tävlingen. Hoppas ni förstår hur jag menar. Kunde aldrig logga in med Facebook, datorn stod bara och tuggade.
Håller tummarna så hårt jag kan tills tävlingen avgörs!
MVH ELISABET A.

Hej, jag fick det till 58, har gillat på FB (kerstin jonsson) och gläds över att se att Örsjö är med.. Vilka lampor !! Härligt med vacker design och flera varumärken som var nya för mig.

Hej! Åh vill verkligen vinna en så fantastisk fin lykta! Jag fick antalet varumärken till 58 stycken. E ej m på FB m hoppas jag kan va m ändå! Tipsat nära o kära om sajten där man vill ha ALLT! Kram Hannah