soxbo-4

Loppissugen

Maria/Husligheter

Jag är så fruktansvärt loppissugen just nu att hälften vore nog, hörrni. Inte nog med att jag vill strosa runt på loppisar och klämma, fingra och vrida på alla fynd – jag vill i princip kasta ut allt jag äger och börja om dessutom. Tror inte att det vore särskilt förnuftigt ur plånbokssynpunkt så det är bäst jag låter bli, men jag måste nog åstadkomma något slags förändring hemma snart bara för att ruska om min hemmiljö lite. Får ni också den känslan ibland? Att ni bara ledsnar på i stort sett allt och vill resetta hela hemmet? (Eller … är det bara jag som är så konstig?)

Några av alla åtråvärda godbitar som finns att buda hem online. Foton: Bukowskis market

Några av alla åtråvärda godbitar som finns att buda hem online. Foton: Bukowskis market

Translation: I have the weirdest feeling right now – I want to throw everything I own out the window and start over. Just to have an empty house, an unlimited budget and all the time in the world to scout flea markets and antique shops for the best stuff. Pretty, please?