Wythe hotel

17 juni, 2012 12 kommentarer
Hotels / Hotell

Annonsen laddas.

Hotellinredare måste ju vara ett fantastiskt jobb att ha! Tänk att få vara med och designa ett helt koncept, välja möbler, färger, tyger, känsla … Nu är jag ju ingen inredare utan skribent, men på gymnasiet planerade jag faktiskt att bli inredningsarkitekt istället så det ligger mig minst sagt varmt om hjärtat. Fotografen Brian Ferry har tagit de här coola bilderna på lika läckra Wythe hotel i Williamsburg – visst blir man inspirerad!

Wythe Hotel i Brooklyn. Alla foton: Brian Ferry (publicerade med fotografens tillstånd)
Wythe Hotel i Brooklyn. Alla foton: Brian Ferry (publicerade med fotografens tillstånd)

Älskar tapeten, den är helt fantastisk!
Älskar tapeten, den är helt fantastisk!
En lite närmare bild på den.
En lite närmare bild på den.
Matsalen. Fantastiska fönster.
Matsalen. Fantastiska fönster.
Fasaden. Snygg skylt!
Fasaden. Snygg skylt!
Älskar stämningen i bilderna.
Älskar stämningen i bilderna.
Ja, tack, jag kan äta middag där idag.
Ja, tack, jag kan äta middag där idag.
Menyn. Snyggt med marmor mot golvet!
Menyn. Snyggt med marmor mot golvet!

Translation: To be in charge of the decor for new hotels must be the most amazing job in the world! I’m not a decorator (just a writer), but I was actually thinking of becoming an interior designer when I was in high school. This is Wythe Hotel in Williamsburg, and the amazing photos is taken by Brian Ferry (thanks for letting me show them!). How inspiring is this!