Husligheter

Etsy: MariForssell

Maria/Husligheter

Ju mer jag surfar på Etsy desto mer älskar jag det. ALLT finns ju där! Och till bättre pris! Just nu håller jag på att maila med en säljare om såna där knappar som man kan klä med tyg själv – de kostar typ 50 för 4 på Åhléns, själv ska jag köpa 48 (!) för 15 dollar (!) på Etsy. Och ta en sån sak som iPhone/iPad-fodral. Det är klart att det finns massor av snygga och väldesignade i handeln, men jag kollar alltid på Etsy innan jag bestämmer mig eftersom chanserna att jag hittar något både snyggt och lite annorlunda är rätt stor. MariForssell (från Omaha, Nebraska) säljer tweedigt höstiga fodral med fina detaljer och jag gillar kameraväskorna lite extra eftersom de har ordentlig skumgummiinredning och allt för att skydda mot stötar. Kolla in!

Fodral för iphone, ipad, kamera och läsplatta! Foton: MariForssell/Etsy

Fodral för iphone, ipad, kamera och läsplatta! Foton: MariForssell/Etsy

Translation: The more I browse Etsy, the more I love it! You can basically find ANYTHING there. Right now I’m buying fabric buttons for a fraction of the price I’d have to pay in a Swedish store. And when I’m looking for a new cover for my iPhone or iPad I always do a search on Etsy before I make up my mind since the chances of finding something great is pretty good. MariForssell (Swedish sounding name, but based in Nebraska) has these nice covers and cases, I love the camera bag with padded inserts.

Kommentera

Kommentera

Hej Maria, vill bara tipsa om en jättefin klädställning i koppar som jag hittade på blocket idag http://www.blocket.se/stockholm/Kladstallning_i_koppar___Svenskt_Tenn_41214030.htm?ma=1

Maria 26 juni, 2012 10:29 /

Svara

Åh! Nu kliar det i shoppingfingrarna, helt klart …

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 27 juni, 2012 10:25 /

Otroligt fin!

Husligheter-Maria http://husligheter.elle.se 30 juni, 2012 07:26 /