At home: Ulrika Bogh-Lindh

1 oktober, 2012 2 kommentarer
Freelance work / Frilanseri / Homes / Hem

Annonsen laddas.

För ett tag sen var jag hemma hos Ulrika Bogh-Lindh och gjorde hemma hos-reportage tillsammans med superduktiga Amelia för Aftonbladets nya tidning c/o Hanna & Amanda. Jag TROR tidningen finns ut någon dag till, så vill ni kika och läsa om Ulrikas galna nätköp, coola matbord och spännande Guccilampor är det hög tid att rycka ett ex ur hyllan. Och vill man se fler bilder kan man kika hos Amelia förstås!

Ulrikas coola lägenhet. Alla foton: Amelia Lönngren Widell
Ulrikas coola lägenhet. Alla foton: Amelia Lönngren Widell
Ännu en inspirerande arbetsplats på hemmaplan och så Ulrikas ljusa kök.
Ännu en inspirerande arbetsplats på hemmaplan och så Ulrikas ljusa kök.

Translation: I did an at home feature a while ago with talented photographer Amelia Lönngren Widell. This is Ulrika Bogh Lindh’s cool apartment in the middle of Stockholm – see more pics in Amelia’s blog!