Vinn Parisweekend och Nespressomaskiner!

9 oktober, 2012 2 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Ni som följt Husligheter ett tag vet ju att jag är en tedrickare, men också att jag älskar både doften och utseendet på kaffe. Dessutom är jag ett fan av vackra bilder och därför kändes det faktiskt inte alls märkligt att tacka ja till att sitta i juryn för Nespressos stora kaffestundstävling – trots att jag inte dricker kaffe själv. Att det är tokhärliga priser till er som vinner bidrog förstås också … Så läs vidare och släpp loss din kreativitet så kanske det är du som belönas med en härlig Parisweekend och/eller en Nespresso U!

Hur ser din kreativa kaffestund ut? Foto: Nespresso
Hur ser din kreativa kaffestund ut? Foto: Nespresso

Så här tävlar du! 

  1. Ta ett foto med mobilen som får symbolisera vad en kreativ kaffestund är just för dig! Det kan vara hur du förvarar ditt kaffe, var du helst dricker det eller kanske hur det ser ut där du gör ditt kaffe.
  2. Ladda upp bilden på facebook (tävlingssidan hittar du här) eller instagram med hashtaggen #umoment och en motivering på högst 140 tecken som förklarar varför bilden representerar en kreativ kaffestund för dig. (OBS! Om du laddar upp den via instagram så måste din profil vara publik!) Du har fram till 18 november på dig.
Detta kan du vinna!
  • Förstapristagaren vinner en weekendresa för två till Paris med flyg t&r, tre hotellnätter, ett VIP-besök på Nespresso Boutique Champs Elysées och en Nespresso U-maskin. (Värde ca 10 000 kronor.)
  • Andrapristagarna (totalt nio stycken) vinner ett exklusivt Nespresso-kit med en Nespresso U-maskin, tillbehör, kapslar och koppar. (Värde ca 2 300 kr/kit.)

Alla regler kring tävlingen och vilka som sitter i juryn hittar du på facebooksidan. Vi i juryn utser de 10 mest kreativa bilderna och vinnarna presenteras den 30 november. Lycka till!

Translation: This is a coffe machine giveaway in collaboration with Nespresso. Unfortunately you have to live in Sweden to participate!

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Hej!
 
Jag har precis startat ett varumärke med bloggbutik; W O F O Y O, som bland annat gör handgjorda tepåsar samt present-kit med kaffe, te, choklad och pocketböcker. Jag skulle bli jätteglad för lite feedback från dig om du har tid att kika nån dag – http://www.wofoyo.blogspot.com.Tack på förhand och vänliga hälsningar!
Minna