Etsy: Ia’s vintage

16 oktober, 2012 1 kommentar
Etsy / Etsy

Annonsen laddas.

Jag botaniserar lite på Etsy, som just nu i och för sig är indränkt i Halloweenpynt vilket inte direkt underlättar letandet. Men ännu en trevlig vintageshop hittade jag i alla fall – ia’s vintage – med diverse kuriosa till överkomliga priser. Mor och dotter driver den och ”vintage and industrial decor” är ledordet. Kika in!

Fina glasflaskor, fläktar och vackert silver. Alla foton: ia's vintage/Etsy
Fina glasflaskor, fläktar och vackert silver. Alla foton: ia’s vintage/Etsy

Translation: Etsy is overrun with Halloween stuff right now, which sort of makes finding anything interesting a lot harder. But I found ia’s vintage, a cute vintage shop, at least! ”Vintage and industrial decor” by a mother and daughter team. Check it out!

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Thank you so much Maria for featuring our vintage shop! We love your beautiful words! We are honored!
Love your blog and we will visit you always!
xoxo Lina, Ivonne and Andres!
iasVintage.com