IKEA done right

22 oktober, 2012 2 kommentarer
Storage / Förvaring

Annonsen laddas.

Inte på något vis pinfärskt, men för en månad sedan publicerades de här bilderna på Livet hemma och jag tyckte att det var så fina att de får dyka upp här också sent omsider. Styling av Hanna Meijer och foto av Patric Johansson – bra jobbat! Jag vill ha allt, inklusive miljön … För den som nöjer sig med hyllan är det alltså Ivar som är stjärnan i den här plåtningen.


Translation: Old news for readers of IKEA’s Livet hemma blog, but I really like these shots of the Ivar shelf so I had to share them. Love the location too!

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Nog är det fint alltid, jag har alltid tyckt att Ivar är en underskattad hylla. Dock kommer den ju gulna om man lämnar den obehandlad. Såpad furu är ju ganska fint, så det borde man kanske göra om man köper en Ivar, annars sitter man där med en bastuhylla!