soxbo-4

Just perfection

Maria/Husligheter

Okej, nu har jag suttit med den här bilden i två timmar och grubblat över om den skulle få ingå i något slags färgtema, eller kanske en hyllning till Bumling-lampan eller varför inte ett ”sno stilen”-inlägg? Men nä, den är faktiskt så himlans fin att den får ett helt eget inlägg. I give you – matplatsperfektion signerad Boligliv.

Mässingsbumling, skolplansch, Myranstolar ... Foto från Boligliv.

Mässingsbumling, skolplansch, Myranstolar … Foto från Boligliv.

Translation: I’ve been sitting with this pic for hours now, trying to figure out what to do with it. A colour theme perhaps, or just a post celebrating the Bumling lamp? But no, it’s too good to stow away among other pics, so I’ll just dedicate the entire post to it. Dining room perfection by Boligliv magazine!