Etsy: Timothy Kolstad

23 oktober, 2012 3 kommentarer
Etsy / Etsy

Annonsen laddas.

Det finns rätt många grafiska designer därute som gör egna (oftast betydligt snyggare) versioner av filmaffischer, och många av dessa talanger säljer på Etsy. Jag gillar Timothy Kolstads art déco-inspirerade varianter och visst skulle en Little miss Sunshine eller Harry Potter bli fin i ett barnrum? Timothy gör också prints av stjärntecknen, vilket skulle kunna bli en fin doppresent till någon som just fått en liten. Drygt 170 kronor kostar printen, se det som ett budgetvänligt julklappstips!

Fina affischer signerade Timothy Kolstad. Alla foton: Timothy Kolstad/Etsy
Fina affischer signerade Timothy Kolstad. Alla foton: Timothy Kolstad/Etsy

Translation: I love remade movie posters and Timothy Kolstad makes great art déco inspired versions of Little Miss Sunshine, Harry Potter and so on. He also makes pretty zodiac posters, perhaps a nice gift to someone who just had a baby?