soxbo-4

Home tour: Camilla Tange Peylecke

Maria/Husligheter

Hur rasande snyggt det än är med det strama, grafiska och svartvita som dominerar de flesta bloggar just nu så kan det vara skönt att vila ögonen på något lite ljuvare, snällare och mjukare ibland. Camilla Tange Peyleckes hem är en helt vanlig tegelvilla utifrån, men ett otroligt charmigt hem inuti. Se alla bilderna hos Boligmagasinet – dessa nedan är mina favoriter.

Fint med vintagekänsla. Alla foton: Peter Kragballe/Boligmagasinet

Fint med vintagekänsla. Alla foton: Peter Kragballe/Boligmagasinet

Vackra golv och mycket ljus.

Vackra golv och mycket ljus.

Accessoarer som hattar och skor – alltid fint i inredningssammanhang.

Accessoarer som hattar och skor – alltid fint i inredningssammanhang.

Translation: Even though I really like the graphic, black-and-white homes that dominates many Scandinavian blogs right now, I do like this kind of softer, more vintageinspired homes as well. This one belongs to Camilla Tange Peylecke and you can find more pics from it at Boligmagasinet.