Home tour: Ylva Skarp

5 november, 2012 4 kommentarer
Christmas / Jul / Home tour / Hemma hos

Annonsen laddas.

Tidningen Lantliv har varit hemma hos kalligrafimästarinnan Ylva Skarp och plåtat ett julpiffat hem som verkligen gör mig inspirerad! Det är rätt långt kvar till jul och jag brukar vilja vänta för att inte hinna bli less, men visst får man pyntlust när man ser Magdalena Björnsdotters fina bilder? (Tipstack till My Scandinavian Home!)

Translation: This is the home of calligraphy artist Ylva Skarp and the Christmas mood in these shots by Magdalena Björnsdotter makes me want to unpack all the Christmas stuff today! Gotta wait a bit though …

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Hej Maria! Har du något bra Etsytips som liknar ”Rock the custard”-printsen? Jag är ute efter nåt snyggt i julklapp till min bror. (32 år, ungkarl!) Det får inte vara något gulligull lr något i stil med ”Carpe diem” om du förstår vad jag inte är ute efter..hehe. Han har precis renoverat sin hall och ngt snyggt på väggarna saknas. Perfekt julklapp tänkte jag…. Pls? 🙂 Gillar din blogg! Mvh Martina

Martina: Kolla i min Etsykategori, det kan hända att jag tipsat om något tidigare. Annars sök på ”quote print” på Etsy, då får du upp en uppsjö av liknande varianter!