News from Norrgavel

7 november, 2012 2 kommentarer
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Det damp ner lite färska nyheter ur Norrgavels detaljsortiment i mailboxen som tillsammans med klarblå himmel och ”four more years” för Obama satte guldkant på den här onsdagsmorgonen. Att Mats Brobergs och Johan Ridderstråles fina Patina för Klong nu kommer i svart blir nog många glada för, även om jag själv älskar kopparfärgen på min originalversion så kan jag tänka mig att den här varianten tilltalar ännu fler.

Salladsbesticken Indra från Gense och fina duken Hälsingeros från Växbo Lin blir också alldeles strålande julklappar i mina ögon, ett dukat bord med de här tre nyheterna skulle jag gärna slå mig ner vid.

Tre fina nyheter som går att hitta på Norrgavel.
Tre fina nyheter som går att hitta på Norrgavel.

Translation: Four more years for Obama, a sunny day here in Stockholm and some lovely design news in my mailbox – I already love this Wednesday! These three product news, from Klong, Gense and Växbo Lin, goes right up on my wish list for Christmas.