Friday favourites: Dots!

9 november, 2012 Skriv en kommentar
Favorites / Favoriter

Annonsen laddas.

Om jag skulle sortera lite i min enorma samling av prylar, idéer och plagg jag drömmer om, så skulle nog faktiskt häpnadsväckande många vara prickiga. Det är något med prickigt som passar det mesta – allt från den strikt grafiska stilen och retrohemmet till garderoben eller det gulliga barnrummet. Att en av mina favoritdesigner, Consuelo Castiglioni för Marni, gärna prickar sina plagg skadar ju inte heller … Fredagens tema fick därför bli, just det, prickigt!

1. DIY-knep för den med stadiga händer – prickigt nagellack! | 2. Tim Walkers magiska värld. | 3. Äger inga prickiga skor, kanske borde bli ändring på det? | 4. Fina knopparna Dots för Muuto måste så klart vara med.

Translation: So many of my personal favourites seem to be covered in dots, so I figured it would make a great theme for my Friday faves!

Skriv en kommentar

*