Cosy living

15 november, 2012 12 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Åh, det här huset blev jag lite kär i! Det ligger så klart helt fel geografiskt, men jag tror verkligen jag skulle trivas där bland vackra trägolv, loppismöbler och fin fotokonst. Det har exakt den där blandningen av snygg design och personliga detaljer som jag gillar och även om minimalism kan vara otroligt läckert så känns det här ändå lite mer som ett hem. Bra pris också – om det hade legat i Stockholm …

Translation: This cosy house is for sale – in the wrong part of Sweden for me unfortunately. But I love it! The perfect mix between great design and personal touches, and even though I like minimalism I think I’d rather live like this. 

 

Skriv en kommentar

*

12 kommentarer

Hej Maria! Jag har en fråga till dig som jag hoppas du vill hjälpa mig med! Jag har flyttat till ett hus som har ett rätt stort kök. Golvet är vit/svart-rutigt, köket är också vitt med svarta vitvaror, socklar osv och det är en stor tegelvägg på en sida. Vilka färger/mönster kan passa för övriga 3 väggar?! Vill helst inte ha de vitt, svart eller grått då det blir för grafiskt och ”stelt”. Enfärgat ljust grönt eller blått? Eller mönstrat a la Frank, men det blir nog för rörigt med golvet. Kankse har du några fina inspirartionsbilder för oss?!

Jattemysigt hus! Jag undrar øver ett par tavlor på bilderna! Det ar namligen ett motiv som ofta dyker upp på vaggar i olika inredningstidningar och bloggar men jag har ingen aning om vem som ritat dem. Velat veta ett tag så hoppas att du/någon lasare kan hjalpa till! Jag tanker på bilden av arbetshørnen och tavelvaggen under trappan. Varifrån kommer de svartvita tavlorna på den tecknade kamelen/fågeln? Hjalp! Vill så garna veta. Førstår ju att de ar kanda eftersom de dyker upp ofta, så du borde nog veta? Håller tummarna! Mvh Mimmi

Lämna stan och lämna stan, huset ligger 15 minuter på cykel från centralen. Närmare än Majorna, närmare än Örgryte och Kungsladugård men det är klart Hisingen kan ju verka avskräckande. Men besök ön vet ja, det är trevligt!

Ja du jag är något sugen på att åka på visning på det idag, bara för att få se det live om inget annat =) Vi har inte råd att flytta från stan med trängselskatter osv osv, men detta hus ligger nära mina föräldrar och nära till stan så jäklar vad sugen jag blev!