Xmas gift guide, part two

10 december, 2012 4 kommentarer
Barn / Kids / Christmas / Jul / Shopping

Annonsen laddas.

Nästa del i julklappsföljetongen är presenter tänkta till barn, föräldrar eller kanske blivande föräldrar.

1. Fina Gran-filten kommer från Fine little day. | 2. Flensted mobiles gör minimalistiska mobiler, går att klicka hem via tex Amazon. | 3. Bumble från Hoptimist är lika fin present till små som till stora. | 4. Ferm living har många söta lampor, den här heter My deer lamp. | 5. Speedstern dyker upp i var och varannat inredningsreportage, och visst är det fint med leksaker som pryder hemmet? | 6. Brigbys ”djurtroféer” är roliga och gosiga, finns hos Urban living. | 7. En present som kräver lite förberedelser, om du inte redan råkar ha en profilbild på barnet i fråga, men en fin present blir det ju! Via Etsy.

Translation: Part two of the gift guide are cute things for kids, parents or parents-to-be. 

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Efter att haft paus från datorn hela dagen igår, så kollade jag min mail idag och blev så himla glad när jag läste att jag vunnit från julkalendern här! Tack! 🙂

Även en väldigt passande giftguide idag! Ha det bra Maria!

Hej Maria! Vet du möjligen var man kan finna House Doctor´s presentpapper online? Har letat på de ”vanliga” shopparna som för H.D som rum21, mytivoli etc men ej funnit. Är smått besatt av det fina papperet med fåglar på. Tips mottages!