Husligheter

Xmas gift guide, part two

husligheter

Nästa del i julklappsföljetongen är presenter tänkta till barn, föräldrar eller kanske blivande föräldrar.

1. Fina Gran-filten kommer från Fine little day. | 2. Flensted mobiles gör minimalistiska mobiler, går att klicka hem via tex Amazon. | 3. Bumble från Hoptimist är lika fin present till små som till stora. | 4. Ferm living har många söta lampor, den här heter My deer lamp. | 5. Speedstern dyker upp i var och varannat inredningsreportage, och visst är det fint med leksaker som pryder hemmet? | 6. Brigbys ”djurtroféer” är roliga och gosiga, finns hos Urban living. | 7. En present som kräver lite förberedelser, om du inte redan råkar ha en profilbild på barnet i fråga, men en fin present blir det ju! Via Etsy.

Translation: Part two of the gift guide are cute things for kids, parents or parents-to-be. 

 • Anneli A

  En giftguide helt i min smak! Jag vill ha allt! Skickar listan till tomten och hoppas.. :)

 • Johanna L

  Efter att haft paus från datorn hela dagen igår, så kollade jag min mail idag och blev så himla glad när jag läste att jag vunnit från julkalendern här! Tack! :)

  Även en väldigt passande giftguide idag! Ha det bra Maria!

 • Martina

  Hej Maria! Vet du möjligen var man kan finna House Doctor´s presentpapper online? Har letat på de ”vanliga” shopparna som för H.D som rum21, mytivoli etc men ej funnit. Är smått besatt av det fina papperet med fåglar på. Tips mottages!

 • http://www.husligheter.se Maria/Husligheter

  Kul att ni gillar tipsen!
  Martina: Tyvärr har jag inte heller sett dem i någon onlineshop, men ring/maila Housedoctor och fråga, de har ju koll på vilka som köpt in dem?