Hometour: Regines kreativiteter

11 december, 2012 2 kommentarer
Home tour / Hemma hos / Websites / Sajter

Annonsen laddas.

Tack vare Anna G hittade jag precis till bloggen Regines kreativiteter, och vilket coolt hem hon har! Jag blir alltid så imponerad av konsekvens ner till minsta detalj, själv har jag en tendens att falla för prylar som bryter av jämt och ständigt så något så här genomtänkt kommer jag aldrig att uppnå … Se fler bilder hos Anna, och kika så klart in hos Regina själv också för ännu mer tittgodis.

Translation: Check out the Norwegian blog Reginas kreativiteter, this is Regnia’s home and it’s pretty cool! Thanks to Anna G for the tip!

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Oj oj oj…så utrolig gøy at du har skrevet om meg og bloggen min!!!:D
Tusen hjertelig takk – YOU MADE MY DAY!!!

Stor klem fra Regine!

😀