Husligheter

20 december – vinn hörlurar från WESC!

husligheter

Jag lyssnar alltid på något när jag sitter vid datorn – musik, podcasts eller radioprogram. Mina kontorskollegor är lyckligtvis likadana, men ibland vill man ju fly in i sin egen bubbla och jobba ostört och då kommer hörlurar väl till pass. I dagens lucka ligger ett par riktiga lyxlurar signerade WESC, modellen heter Basssoon Pro DJ. Värdet på vinsten är 1 300 kronor, och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Dagens tävlingsfrågor:

 1. Vad väger Basssoon Pro DJ-lurarna?
 2. Vad vill du helst lyssna på i dina nya lurar om du vinner? Motivera kort!

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Lina Svensson (14:10). Grattis!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av WESC och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 300 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

 • Gisela

  1. 220 gram
  2. Hey Boy” med Teddybears Sthlm
  Piggar som ingen annan sång upp en mulen, kall och mörk vintermorgon.

 • http://liie.se Liie – Tävlingsjulkalender!

  1. 220 gram
  2. Inspirerande videobloggar vill jag lyssna på! Behöver hörlurar så sambon slipper höra, han är mer för musik :)

 • Malin

  1. 220 gram
  2. Då lyssnar jag på Superman av Crash Test Dummies. Den gör sig bäst på riktigt hög volym, så det gäller att passa på när man inte stör omgivningen.

 • http://johannaspratstund.blogg.se JoHaNNa – Julkalender på bloggen, 1 – 24 December

  1. 220 gram
  2. jag själv skulle inte lyssna på något, jag skulle däremot slippa höra på sambons spelljud när han spelar. jag skulle alltså ge honom dessa lurar :)

 • http://johannaspratstund.blogg.se JoHaNNa – Julkalender på bloggen, 1 – 24 December

  1. 220 gram
  2. jag själv skulle inte lyssna på något, jag skulle däremot slippa höra på sambons spelljud när han spelar. jag skulle alltså ge honom dessa lurar :) han skulle iallafall lyssna på sitt spelljud från spelet WOW

 • Hanna Johansson

  1: de väger 220 gram
  2: om jag vinner dessa lurar skulle jag använda dessa till ALLT! Har precis flyttat till egen lägenhet med dessvärre väldigt ljuskänsliga grannar, så dessa får åka på när det är dags podcasts och musik!

  hannaa_@live.com

 • Sofi

  1. 220 gram
  2. Jag vill lyssna på tystnaden. Därför vill jag vinna dessa till min sambo så han kan ha dem på när han spelar dataspel, så jag slipper höra allt skjutande.

 • Amanda Nilsson

  1. 220 gram
  2. Jag lyssnar på allt som gör mig glad, från Nicki Minaj till One Direction och då skulle det vara underbart att kunna lyssna överallt och ingenstans med ett par supersnygga hörlurar utan att störa gamla gubbar och gummor och även kunna vara extra glad och avslappnad efter en busstur eller cykeltur ute i vischan.

  // Amanda Nilsson

 • http://karoleen.se Karoleen

  1. 220g
  2. Jag har alltid velat lyssna på en ljudbok som min make läser upp, dvs att han spelar in när han läser upp en bok. Han är borta i jobbet ganska mycket och då skulle det vara riktigt underbart att kunna höra hans röst även när han inte är hemma. Jag kan ”stänga in mig” med hörlurarna och bara lyssna på hans röst och kanske kanske inte sakna honom så mycket. =)

 • Kristina

  1) 220 gram

  2) Jag skulle lyssna på Tracey Thorns julskiva!

 • Louise

  1. Dem väger 220 gram.
  2. Så snygga! Jag flyttar till min första lägenhet i januari och det första bostadsföreningen frågade var om jag lyssnade på hög musik ;) Så dem här snygga och lätta hörlurarna hade varit en dröm att få lyssna på Tallest man on Earth genom, som är min favorit just nu :)

 • Anna Hybrant

  Hej!

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på så mycket – sitter alltid och lyssnar på musik när jag jobbar eftersom vi sitter i ett stort kontorslandskap och det hjälper mig fokusera.
  Men, ett urval skulle se ut så här:
  Anna von Hausswolff
  Mando Diaos Gustaf Fröding-tolkningar
  Lindtrøm
  Efterklang
  Calexico

  En liten mix av musik som känns i hjärtat.

  Hälsningar
  Anna

 • http://darlingthings.blogspot.com Ylva

  De väger 220 gram
  jag skulle lyssna på padcasts och annat. Sedan hoppas jag ju att barnen kan använda dem när de spelar dataspel, det där blippandet vore skönt att slippa ibland; )

 • Jonna S

  1. 220 gr
  2. Jag ska lyssna på all musik som motiverar mig till att träna! Emellanåt kanske jag även behöver lyssna på musik som får mig att gråta, eller skratta. Och något avsnitt av Dexter när jag åker spårvagn kommer nog också att höras i de lurarna.

 • Olivia

  1. 220gram

  2. Jag skulle lyssna på Mando Diao’s nya skiva, sjukt bra :)

 • Pernilla H

  1. 220 gram
  2. Peter Jöbacks julskiva, ett måste i juletider.För mig men inte för min sambo dvs ;-)

 • Helén Gruvegård

  1. 220 gram
  2. Jag skulle ge dom till min älskade dotter som går igenom jobbiga stunder just nu. Hon skulle lyssna på allt från klassiskt, spanskt och Swedish House Maffia.

 • Amanda Dahlgren

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på skön och lugn musik för att stänga ut allt flygblansmuller och barnaskrik på mina affärsresor. :)

 • Anneli A

  1) 220 gram
  2) Lars Winnerbäck. Man kan aldrig få för mycket av hans fantastiska texten om kärlek, obesvarad kärlek, olycklig kärlek, komplicerad kärlek och annan kärlek.. <3

 • marty

  220 gram.
  Jag skulle lyssna på ljudböcker. Jag är mammaledig och det är svårt att hinna att bara sitta ner o läsa. Däremot att lyssna medans man lagar mat o dylikt är ju perfekt!

 • http://www.stamningsfullt.blogspot.com Stämningsfullt

  1. 220 gram
  2. Jag skulle inte lyssna på något. Jag skulle slå två flugor i en smäll; överraska min dotter med ett par lurar som hon önskar sig och samtidigt skulle mina öron få vila från tonårsmusik på högsta volym :)
  / Vanja.

 • Emma

  1. 220 gram
  2. P3 dokumentär. Allmänbildande och intressant.

 • Anna

  1. de väger bara 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på Hanna & Amandas podcast. Mitt hjärta fladdrar alltid till av lycka när jag ser att ett nytt avsnitt finns i iTunes. Och så måste jag hålla mig från att lyssna på det på en gång, för jag vill spara det till mina tråkiga pendlingsresor. Hanna och Amanda har muntrat upp många av mina trötta, regniga eller kalla morgnar :)

  Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på podcaster om man inte redan gör det, det finns så mycket bra! T.ex.

  C/o Hanna & Amanda
  Stil i P1
  Typo i P1
  Vinter i P1 (börjar juldagen)
  P3 Dokumentär
  Strömstedt & Berg

 • Anneli P

  1: 220 gram
  2: Iron Maiden för jag tycker Bruce Dickinson har en härlig röst!

 • Jeanette

  1. 220 g
  2. Om jag skulle bli den lyckliga så skulle jag lyssna på mina favoriter såsom ”Vart jag än går” med Stiftelsen eller några berättelser från Sommar o Vinter i P1 som leder till såväl skratt som tårar. Hemma hos oss spelas mest barnsånger, men med hörlurar kan jag lyssna på det jag vill utan konkurrens :-)

 • http://hannet.blogg.se Hanna B

  1. 220 gram

  2. Jag lider just nu av svår hemlängtan ner till Grekland, varpå jag lyssnar på grekisk musik dygnet runt (till sambons stora förtret som vill ha julmusik). Mest blir det dansanta Sakis Rouvas och melankoliska Ploutarxos.

 • Caroline Jonsson

  1. 220 g

  2. Jag skulle lyssna på Skrillex och känna hur det vibrerar i hela kroppen och som om musiken var inuti mig och inget annat finns förutom beatet.

 • Ida M

  1. Bara 220g

  2. Jag skulle nog inte lyssna själv utan ge dem till min sambo. Han är en total musiknörd och lyssnar gärna på musik dygnet runt. Vi delar inte riktigt musiksmak då han lyssnar mycket på hiphop så jag skulle tycka det var riktigt skönt om han kunde lyssna genom ett par snygga hörlurar istället!

 • Petra

  220 g
  De här lurarna skulle hjälpa sätta soundtrack till mitt liv, från Air på promenaden till jobbet, till nya favoriten Hudson Taylor på kontoret!

 • Caroline Eriksson

  1. De värger 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på Jussi Björlings version av O Helga Natt och tänka på min lilla farmor som älskar den lika mycket som jag :)

 • Erika Nilsson

  1. 220 g !
  2. Julmusik såklart! :D

 • Pauline

  1. 220 gram
  2. Brad Paisley, av den enkla anledning att INGET slår country!!!

 • Anna M Rautila

  1. 220 g!
  2. Åh, i mina WESC-lurar skulle jag på såklart högt höra,
  på min älskade schlager utan att någon annan störa!

 • Elisabet

  1.220 g
  2. Jag älskar Norah Jones och tröttar aldrig på hennes röst och låtar. Det är min ”må bra musik”.

 • Emma W

  1. Ronan och Erwan Bouroullec
  2. Jag är helt såld på Ray Lamontagne just nu. Vilken röst, så raspig och sköööön!

 • Elin Skönvall

  1. De väger 220 gram
  2. Jag skulle (åtminstone varje fredag) spela Amanda & Hannahs podcast. Jag stänger mig inne i deras värld i 40 minuter varje vecka och det resulterar alltid med högljudda skratt på stan, på träningspasset eller i skolans bibliotek.

 • David

  1. 220 gram
  2. Jag skulle spela opera så hörlurarna skallrade. Då skulle dessutom sambon slippa gnälla på de höga tonerna!

 • Ann-Charlotte Larsson

  1) 220g
  2) Det blir 80-tals rock, helst Guns n Roses ”Sweet Child o mine”, världens genom tiderna bästa rocklåt :)

 • http://todayyouinspiredme.blogspot.com johanna

  Basssoon Pro DJ-lurarna väger 220g.
  Jag lyssnar helst på en P3-dokumentär, blandat med lite Angus & Julia Stone ;)

 • Elisabeth Ericson

  1. 220g
  2. Jag lyssnar gärna på Eva Cassidy. Njuter och finner lugnet i hennes vackra röst.

 • Linda

  1. 220 gram
  2. p3 Dokumentär! Lyssnar alltid på det när jag är ute och går/springer. Otroligt intressant.

 • Camilla S

  1) 220 gram
  2) Mina favoriter Imagine Dragons skulle spelas flitigt i dessa!

 • Pernilla

  1. 220 gram
  2. Alla uppskattar inte min musiksmak. Därför skulle det vara guld att ha ett par snygga lurar när jag lyssnar på Inflames.

 • Lisa B

  1. 220g
  2. Regina Spector

 • Ingrid J

  1. 220 g
  2. Jag är en sådan där allätare när det gäller musik. Det är ytterst få musikgenrer som jag inte tycker om. Men en artist som jag upptäckte för några år sedan är Eva Cassidy. Tyvärr dog hon långt före det, så den musik av henne, åtminstone vad jag har hittat, är begränsad. Hennes röst är fantastisk.

 • Ann-Sofie

  1. De väger 220 gram
  2. Johnny Cash – det enda som funkar när jag bakar, pysslar, stökar eller bara vill bli på gott humör.

 • Lisa S

  1. 220 gram
  2. Oj, svårt val!!! JAg måste nog svara ”some die young” av Laleh. Den är visserligen sorglig, men sååååå OTROLIGT vacker och sådan vacker musik gör sig som bäst med riktigt bra hörlurar så man verkligen kan njuta!! Oj vad jag håller tummarna!! Fyllde år i förrgår så det hade blivit en riktig kanon present!!

 • Oliver S

  1.220gram
  2. Jag har lite udda musiksmak, danskt från 80- 90-talet och främst Kim Larsen men även annat. Har fått Spotify av morsan och det behövs när jag sitter vid datan och studerar heltid på distans.

 • Lina Svensson

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på mina elevers nyproducerade julskiva :)

 • Susanne L G

  220 gram

  Modern Talking givetvis! Med ett par hörlurar skulle jag kunna lyssna på dom
  om och om igen, utan att behöva höra tjatet att jag spelar för högt. :D

 • Frida Westergren

  1. 220 gram
  2. Jag skulle främst lyssna på en massa görbra musik! Allt från julmusik till Metallica och dansa loss till Gangnam Style!

 • Sofie Altuntas Lindholm

  1. 220 gram

  2. Jag skulle lyssna pà uppiggande turkisk musik :)

 • Julia W

  Svar; de väger 22o gram
  jag skulle lyssna via min mobil på en serie jag håller på se, pendlar så kollar alltid på serier eller lyssna på musik, sitter dock längst bak i bussen så inte folk stör sig så mycket på ljudet eftersom jag inte ens har ett headset haha :P

 • Elin

  1. 220 gram
  2. Nu i juletider så skulle det så klart bli julmusik! :)

 • Madelen

  1. de väger 220gram.
  2. jag kommer lyssna på nån skön, inspirerande housemusik eller varför inte några sköna van Buuren-podcasts för att verkligen känna av den omtalat härliga ljudbilden i wescs lurar! Örongodis både i och på öronen :D

 • Anna K

  1. 220 g
  2. Blandad julmusik, t ex på P4 Bjällerklang, varvat med något avsnitt ur Spanarna i P1:s arkiv! Stämningsgivare och underfundigheter, perfekt när man är sjukskriven med bruten arm efter fall i halkan!

 • Ann-Sofie

  1. De väger 220 gr.
  2. Mauro Scoccos julskiva är fin!

 • http://chanette.blogg.se chanette andersson

  1. SVAR..ENDAST 220 GRAM

  2.SVAR: VILL VINNA DESSA TILL MIN MUSIK GLADA 12 ÅRIGA SON..HAN LYSSNAR PÅ NÅT SÅN HIPPELIHOP GREJS SOM JAG IKKE FÖRSTÅR MIG PÅ, SÅ OHIP SOM JAG E…HA HA HA HA

 • Cecilia

  1) 220 gr
  2) Åh, Whitney Houstons gamla glada ”I wanna dance with somebody” då det bara är en låt som man inte kan hjälpa att yla med i och shaka loss till ;) .

 • Anemonia

  1. 220 gram.

  2. Jag skulle helt klart lyssna på ”the one and only” – Elvis Presley!

 • http://www.lianlycka.se Lina

  1. 220 g
  2. Tallest man on earth, ruskigt bra röst och härliga låtar som jag aldrig tröttnar på!

 • isabelle liljekvist

  1. 220 g
  2. Jag lyssnar gärna på gammal musik men bruce springsteen blir det mycket av.

 • Jessika

  Svar: 220 gram

  Jag skulle helt klart lyssna på härlig peppmusik nu i vintermörkret ;D

 • Cecilia Karlsson

  - 220 g.
  - Simon o Garfunkel, för att det är skön och lite trallvänlig musik.

 • Jenny

  1. 220 gram.
  2. Jag skulle lyssna på en massa post-casts eftersom jag pendlar 18 mil varje dag!

 • Silje

  1: 220 g
  2: skulle lyssna på Ulf Lundell och Lars WInnerback, jag älskar!

 • http://myransmemoarer.blogspot.com Ellinor

  1. 220 gram
  2. Jag lyssnar gärna på P3 dokumentär, eller någon ljudbok och jag tror maken skulle uppskatta att han slapp böckerna (vi har inte riktigt samma boksmak ;)

 • Erica

  1. 220 gram
  2. ”I Believe (When I Fall in Love It Will Be Forever)” med Stevie Wonder.

 • Lotta Larsdotter

  1. 220 gram
  2. Jag vill lyssna på blandad julmusik och gamla favoriter. Passar bra med lurar när min lilla 4 månader gamla dotter sover men man ändå vill fylla öronen med härlig musik! Också bra när man vill se film på TV och kunna ha ljud på! Hoppas vinna dessa snyggingar!

 • Mia

  1. 220g
  2. Det skulle bli en riktigt bra bok i lurarna

 • http://liiinaj.blogspot.com Lina Eckerström

  1, 220 gram
  2, Jag hade lyssnat på min mans band – under the couch.
  Jäkla bra musik, perfekt när man ska ut och springa :)

 • Annelie Ros

  1. 220 g
  2. De skulle bli en blandning mellan Phil Collins,foofighters ,Bruce springsteen mfl.:)

 • Sara

  1. 220 gram.
  2. Mina vänners ypperliga årsbästalistor! Utmärkt sätt att bli uppdaterad på ny musik som man har missat under året.

 • Anna G

  1. 220 gr
  2. Just nu skulle jag lyssna på riktigt svängig hip hop, med en fet basgång som kan få fart på benen när jag powerwalkar med barnvagnen.

 • Malin Nicklasson

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på when you were mine med Prince eftersom det är den ultimata pepplåten för löprundor och festligheter!

 • Maria N

  1. 220 gr
  2. En blandning av gammal klassisk 80-talsmusik :)

 • http://forintearsanningenvacker.blogspot.se/ Mathilda

  1. 220 gran
  2. Just nu lyssnar jag helst på julmusik för att komma i stämning. Annars kör jag mycket visor för att lära mig texterna.

 • Mikaela

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på massa podcast och musik som min sambo inte gillar. Har i dagsläget inga hörlurar alls, så lyssnar bara när han inte är hemma, vilket är rätt trist!

 • Jessika

  1. 220g.
  2. Jag skulle lyssna på Händels Messias och skråla med i alla körsatser och arior. :)

 • Jonas

  1. 220 gram
  2. Death cab for cutie – perfekt bakgrundsmusik när man ska koncentrera sig på något annat.

 • David

  På jobbet är det ofta stress och panik,
  hemma får man ofta lyssna på småbarnsskrik,
  så när jag har tid sätter jag på klassisk musik,
  harmoni på högnivå, varje låt så magnifik,
  jag slappnar av och glömmer dagens kalabalik,
  Ps. 220 gram – läste jag på WeSC´s nätbutik!

 • Johanna

  1.220g
  2. Skulle lyssna på spellistan med 60- & 70-tals soul som jag och sambon satt ihop inför stundande förlossning. Pepp på hög nivå!

 • http://spacegirl.blogg.se Spacegirl

  1. 220 gram
  2. På Jill Johnson som jag ofta gör, men nu då med bättre ljud :-)

 • http://www.postadresstorslanda.blogspot.com Postadress Torslanda

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på den musik som jag gillar på jobbet , här hemma är det ”barnmusik” som dominerar. Sitter i ett kontorslandskap så hörlurar är ett måste på jobbet. Jag skulle lyssna på Bo Kaspers orkesters nya skiva och massor av soul & funk

 • Emma

  1) 220 g
  2) Jag skulle lyssna på Bruce Springsteen varje dag som uppvärmning inför den efterlängtade (och för min del första) konserten med honom i maj nästa år!

 • Mikael

  1) 220 gram
  2) Jag har precis upptäckt ett lokalt band som gör grym musik. Skön feeling, lite influenser från reggae. Jag har börjat promenera en mil, några gånger i veckan och det är verkligen skönt att få ha bra musik i lurarna. Även skön avkoppling mot ”Bollibompas låtar” som annars spelas :-)

 • Emma Wibault

  1.220 gram
  2. När ljudet later sa vackert och lurarna skänns som smycken pa öronen sa skulle jag nog kunna lyssna pa typ ALLT och drömma mig bort: ”like a dream come thru”

 • Szofia

  1. 220 g.
  2. Jag skulle djupdyka i mitt nya intresse för klassisk musik. Jag delar kontor med 2 andra personer och ibland måste jag verkligen stänga dem ute för att få något gjort. Med dess lurar kommer de se att jag inte hör! :)

 • Cecilia

  Jag vill sitta i park fylld av vårsol och lyssna på The Knifes nya album (som släpps i april)!
  Lurarna väger 220g.

 • Sanne

  1. 220 gram.
  2. Skulle lyssna på Emilie Autumn. Hon är min favorit.

 • jimmy olsson

  Om jag drömlurarna från WeSC kunde få,
  Alla jullåtar skulle jag lyssna på,
  Mariah Carey och Robert Wells,
  Bella Notte och Jingle Bells,
  Även ljudböcker älskar jag,
  de skulle jag lyssna på varje dag!

  Svar. WeSC hörlurarna väger 220 gram.

 • Fia

  1. 220 gram
  2. det skulle bli en blandad musik kompott jag lyssnar på,
  jullåtar varvat med upptempo träningsmusik samt lugnare låtar för att varva ner

 • Juha

  1. 220 gram
  2. Jag skulle lyssna på mina finska favoriter, allt från tango och humppa och däremellan, och jag kan säga att frun och döttrarna hatar min musiksmak, de skulle säkert gilla tanken att jag lyssnar på Suomihumppa genom hörlurarna :)

 • Mari

  Holá,

  Jag har bokat en resa till Spanien i april. Nu har jag fyra månader på mig att lyssna på ljudboken ”Spanska för nybörjare”. Jag lovar att lära mig flytande spanska om jag vinner ;)

  Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo (Jag tror det betyder God jul och gott nytt år?)

 • Mari

  Oj nu var jag himla snabb och glömde svara på tävlingsfrågan: 220 gram.

 • Jenny Ö

  1. De väger 220 gr.
  2. Jag skulle höra på Celine Dions julskiva, den är så stämningsfull och vacker :)

 • Jeanette

  220 gram.
  Jag skulle lyssna på Du är apan med Darin! Jag älskade den låten från första stunden jag hörde den! Den är klockren!!!