20 december – vinn hörlurar från WESC!

20 december, 2012 97 kommentarer
Advent calendar / Julkalender

Annonsen laddas.

Jag lyssnar alltid på något när jag sitter vid datorn – musik, podcasts eller radioprogram. Mina kontorskollegor är lyckligtvis likadana, men ibland vill man ju fly in i sin egen bubbla och jobba ostört och då kommer hörlurar väl till pass. I dagens lucka ligger ett par riktiga lyxlurar signerade WESC, modellen heter Basssoon Pro DJ. Värdet på vinsten är 1 300 kronor, och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Dagens tävlingsfrågor:

  1. Vad väger Basssoon Pro DJ-lurarna?
  2. Vad vill du helst lyssna på i dina nya lurar om du vinner? Motivera kort!

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Lina Svensson (14:10). Grattis!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av WESC och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 300 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

Skriv en kommentar

*

97 kommentarer

1. 220 gram
2. Då lyssnar jag på Superman av Crash Test Dummies. Den gör sig bäst på riktigt hög volym, så det gäller att passa på när man inte stör omgivningen.

1. 220 gram
2. Jag vill lyssna på tystnaden. Därför vill jag vinna dessa till min sambo så han kan ha dem på när han spelar dataspel, så jag slipper höra allt skjutande.

1. 220 gram
2. Jag lyssnar på allt som gör mig glad, från Nicki Minaj till One Direction och då skulle det vara underbart att kunna lyssna överallt och ingenstans med ett par supersnygga hörlurar utan att störa gamla gubbar och gummor och även kunna vara extra glad och avslappnad efter en busstur eller cykeltur ute i vischan.

// Amanda Nilsson

1. 220g
2. Jag har alltid velat lyssna på en ljudbok som min make läser upp, dvs att han spelar in när han läser upp en bok. Han är borta i jobbet ganska mycket och då skulle det vara riktigt underbart att kunna höra hans röst även när han inte är hemma. Jag kan ”stänga in mig” med hörlurarna och bara lyssna på hans röst och kanske kanske inte sakna honom så mycket. =)

1. Dem väger 220 gram.
2. Så snygga! Jag flyttar till min första lägenhet i januari och det första bostadsföreningen frågade var om jag lyssnade på hög musik 😉 Så dem här snygga och lätta hörlurarna hade varit en dröm att få lyssna på Tallest man on Earth genom, som är min favorit just nu 🙂

Hej!

1. 220 gram
2. Jag skulle lyssna på så mycket – sitter alltid och lyssnar på musik när jag jobbar eftersom vi sitter i ett stort kontorslandskap och det hjälper mig fokusera.
Men, ett urval skulle se ut så här:
Anna von Hausswolff
Mando Diaos Gustaf Fröding-tolkningar
Lindtrøm
Efterklang
Calexico

En liten mix av musik som känns i hjärtat.

Hälsningar
Anna

De väger 220 gram
jag skulle lyssna på padcasts och annat. Sedan hoppas jag ju att barnen kan använda dem när de spelar dataspel, det där blippandet vore skönt att slippa ibland; )

1. 220 gr
2. Jag ska lyssna på all musik som motiverar mig till att träna! Emellanåt kanske jag även behöver lyssna på musik som får mig att gråta, eller skratta. Och något avsnitt av Dexter när jag åker spårvagn kommer nog också att höras i de lurarna.

1) 220 gram
2) Lars Winnerbäck. Man kan aldrig få för mycket av hans fantastiska texten om kärlek, obesvarad kärlek, olycklig kärlek, komplicerad kärlek och annan kärlek.. <3

220 gram.
Jag skulle lyssna på ljudböcker. Jag är mammaledig och det är svårt att hinna att bara sitta ner o läsa. Däremot att lyssna medans man lagar mat o dylikt är ju perfekt!

1. 220 gram
2. Jag skulle inte lyssna på något. Jag skulle slå två flugor i en smäll; överraska min dotter med ett par lurar som hon önskar sig och samtidigt skulle mina öron få vila från tonårsmusik på högsta volym 🙂
/ Vanja.

1. de väger bara 220 gram
2. Jag skulle lyssna på Hanna & Amandas podcast. Mitt hjärta fladdrar alltid till av lycka när jag ser att ett nytt avsnitt finns i iTunes. Och så måste jag hålla mig från att lyssna på det på en gång, för jag vill spara det till mina tråkiga pendlingsresor. Hanna och Amanda har muntrat upp många av mina trötta, regniga eller kalla morgnar 🙂

Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på podcaster om man inte redan gör det, det finns så mycket bra! T.ex.

C/o Hanna & Amanda
Stil i P1
Typo i P1
Vinter i P1 (börjar juldagen)
P3 Dokumentär
Strömstedt & Berg

1. 220 g
2. Om jag skulle bli den lyckliga så skulle jag lyssna på mina favoriter såsom ”Vart jag än går” med Stiftelsen eller några berättelser från Sommar o Vinter i P1 som leder till såväl skratt som tårar. Hemma hos oss spelas mest barnsånger, men med hörlurar kan jag lyssna på det jag vill utan konkurrens 🙂

1. 220 gram

2. Jag lider just nu av svår hemlängtan ner till Grekland, varpå jag lyssnar på grekisk musik dygnet runt (till sambons stora förtret som vill ha julmusik). Mest blir det dansanta Sakis Rouvas och melankoliska Ploutarxos.

1. Bara 220g

2. Jag skulle nog inte lyssna själv utan ge dem till min sambo. Han är en total musiknörd och lyssnar gärna på musik dygnet runt. Vi delar inte riktigt musiksmak då han lyssnar mycket på hiphop så jag skulle tycka det var riktigt skönt om han kunde lyssna genom ett par snygga hörlurar istället!

220 g
De här lurarna skulle hjälpa sätta soundtrack till mitt liv, från Air på promenaden till jobbet, till nya favoriten Hudson Taylor på kontoret!

1. De väger 220 gram
2. Jag skulle (åtminstone varje fredag) spela Amanda & Hannahs podcast. Jag stänger mig inne i deras värld i 40 minuter varje vecka och det resulterar alltid med högljudda skratt på stan, på träningspasset eller i skolans bibliotek.

1. 220 g
2. Jag är en sådan där allätare när det gäller musik. Det är ytterst få musikgenrer som jag inte tycker om. Men en artist som jag upptäckte för några år sedan är Eva Cassidy. Tyvärr dog hon långt före det, så den musik av henne, åtminstone vad jag har hittat, är begränsad. Hennes röst är fantastisk.

1. 220 gram
2. Oj, svårt val!!! JAg måste nog svara ”some die young” av Laleh. Den är visserligen sorglig, men sååååå OTROLIGT vacker och sådan vacker musik gör sig som bäst med riktigt bra hörlurar så man verkligen kan njuta!! Oj vad jag håller tummarna!! Fyllde år i förrgår så det hade blivit en riktig kanon present!!

1.220gram
2. Jag har lite udda musiksmak, danskt från 80- 90-talet och främst Kim Larsen men även annat. Har fått Spotify av morsan och det behövs när jag sitter vid datan och studerar heltid på distans.

220 gram

Modern Talking givetvis! Med ett par hörlurar skulle jag kunna lyssna på dom
om och om igen, utan att behöva höra tjatet att jag spelar för högt. 😀

Svar; de väger 22o gram
jag skulle lyssna via min mobil på en serie jag håller på se, pendlar så kollar alltid på serier eller lyssna på musik, sitter dock längst bak i bussen så inte folk stör sig så mycket på ljudet eftersom jag inte ens har ett headset haha 😛

1. de väger 220gram.
2. jag kommer lyssna på nån skön, inspirerande housemusik eller varför inte några sköna van Buuren-podcasts för att verkligen känna av den omtalat härliga ljudbilden i wescs lurar! Örongodis både i och på öronen 😀

1. 220 g
2. Blandad julmusik, t ex på P4 Bjällerklang, varvat med något avsnitt ur Spanarna i P1:s arkiv! Stämningsgivare och underfundigheter, perfekt när man är sjukskriven med bruten arm efter fall i halkan!

1. SVAR..ENDAST 220 GRAM

2.SVAR: VILL VINNA DESSA TILL MIN MUSIK GLADA 12 ÅRIGA SON..HAN LYSSNAR PÅ NÅT SÅN HIPPELIHOP GREJS SOM JAG IKKE FÖRSTÅR MIG PÅ, SÅ OHIP SOM JAG E…HA HA HA HA

1) 220 gr
2) Åh, Whitney Houstons gamla glada ”I wanna dance with somebody” då det bara är en låt som man inte kan hjälpa att yla med i och shaka loss till ;).

1. 220 gram
2. Jag lyssnar gärna på P3 dokumentär, eller någon ljudbok och jag tror maken skulle uppskatta att han slapp böckerna (vi har inte riktigt samma boksmak 😉

1. 220 gram
2. Jag vill lyssna på blandad julmusik och gamla favoriter. Passar bra med lurar när min lilla 4 månader gamla dotter sover men man ändå vill fylla öronen med härlig musik! Också bra när man vill se film på TV och kunna ha ljud på! Hoppas vinna dessa snyggingar!

1. 220 gram.
2. Mina vänners ypperliga årsbästalistor! Utmärkt sätt att bli uppdaterad på ny musik som man har missat under året.

1. 220 gr
2. Just nu skulle jag lyssna på riktigt svängig hip hop, med en fet basgång som kan få fart på benen när jag powerwalkar med barnvagnen.

1. 220 gram
2. Jag skulle lyssna på massa podcast och musik som min sambo inte gillar. Har i dagsläget inga hörlurar alls, så lyssnar bara när han inte är hemma, vilket är rätt trist!

På jobbet är det ofta stress och panik,
hemma får man ofta lyssna på småbarnsskrik,
så när jag har tid sätter jag på klassisk musik,
harmoni på högnivå, varje låt så magnifik,
jag slappnar av och glömmer dagens kalabalik,
Ps. 220 gram – läste jag på WeSC´s nätbutik!

1.220g
2. Skulle lyssna på spellistan med 60- & 70-tals soul som jag och sambon satt ihop inför stundande förlossning. Pepp på hög nivå!

1. 220 gram
2. Jag skulle lyssna på den musik som jag gillar på jobbet , här hemma är det ”barnmusik” som dominerar. Sitter i ett kontorslandskap så hörlurar är ett måste på jobbet. Jag skulle lyssna på Bo Kaspers orkesters nya skiva och massor av soul & funk

1) 220 g
2) Jag skulle lyssna på Bruce Springsteen varje dag som uppvärmning inför den efterlängtade (och för min del första) konserten med honom i maj nästa år!

1) 220 gram
2) Jag har precis upptäckt ett lokalt band som gör grym musik. Skön feeling, lite influenser från reggae. Jag har börjat promenera en mil, några gånger i veckan och det är verkligen skönt att få ha bra musik i lurarna. Även skön avkoppling mot ”Bollibompas låtar” som annars spelas 🙂

1.220 gram
2. När ljudet later sa vackert och lurarna skänns som smycken pa öronen sa skulle jag nog kunna lyssna pa typ ALLT och drömma mig bort: ”like a dream come thru”

1. 220 g.
2. Jag skulle djupdyka i mitt nya intresse för klassisk musik. Jag delar kontor med 2 andra personer och ibland måste jag verkligen stänga dem ute för att få något gjort. Med dess lurar kommer de se att jag inte hör! 🙂

Om jag drömlurarna från WeSC kunde få,
Alla jullåtar skulle jag lyssna på,
Mariah Carey och Robert Wells,
Bella Notte och Jingle Bells,
Även ljudböcker älskar jag,
de skulle jag lyssna på varje dag!

Svar. WeSC hörlurarna väger 220 gram.

1. 220 gram
2. det skulle bli en blandad musik kompott jag lyssnar på,
jullåtar varvat med upptempo träningsmusik samt lugnare låtar för att varva ner

1. 220 gram
2. Jag skulle lyssna på mina finska favoriter, allt från tango och humppa och däremellan, och jag kan säga att frun och döttrarna hatar min musiksmak, de skulle säkert gilla tanken att jag lyssnar på Suomihumppa genom hörlurarna 🙂

Holá,

Jag har bokat en resa till Spanien i april. Nu har jag fyra månader på mig att lyssna på ljudboken ”Spanska för nybörjare”. Jag lovar att lära mig flytande spanska om jag vinner 😉

Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo (Jag tror det betyder God jul och gott nytt år?)