A different kind of kitchen

9 januari, 2013 4 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Trots att jag själv garanterat aldrig skulle våga mig på nåt annat än ett kök i typ vitt av rädsla för att ledsna på något som är så pass kostsamt att byta ut, så avundas jag alltid de som vågar ta ut svängarna åtminstone till en viss gräns. Snubblade över det här spännande köket hos Fantastic Frank, och även om färgen inte är så galen i sig så gör strukturen på luckorna att intrycket blir väldigt häftigt! Fin lägenhet överlag!

Apartment for sale in Stockholm – Husligheter.se

Apartment for sale in Stockholm – Husligheter.se

Apartment for sale in Stockholm – Husligheter.se

Apartment for sale in Stockholm – Husligheter.seTranslation:  I would probably never have the guts to redo my kitchen in anything but white since I’m afraid I’ll get tired of it and it’s too expensive to redo very often. But I love to see homeowners with the courage to at least try something a bit more exotic. Like this cool kitchen, in an apartment for sale in Stockholm.