Husligheter

DIY candle stick (brick)

husligheter

En gång, för ungefär tusen år sen, gjorde jag ett hemma hos-reportage från Underbara Claras syster Annas hem. Anna beskrev sin stil som ”om Clara vill ha gamla saker i ett gammalt hus så vill jag antingen ha nya saker i ett gammalt hus eller gamla saker i ett nytt hus”, en stilbeskrivning som jag sympatiserar med till 100 procent. Nu bloggar Anna dessutom, och idag hittade jag ett fiffigt DIY-tips i bloggen – en blixtsnabbt fixad ljusstake av gamla tegelstenar. Hoppas det var okej att jag lånade bilden Anna!

Quick DIY brick candle stick (Annalidstrom.com) – Husligheter.se

Translation: Famous Swedish blogger Underbara Clara has a sister, Anna, who’s also blogging. I found this great DIY tip of hers today, a candle stick made from predrilled bricks. 

  • Pingback: The Brick Trick Candle Stick « Kotona ~ At Home

  • http://www.vardagstugg.com Vardagstugg

    Så smart! Och snyggt! Undra om man kanske skulle kunna måla den också, ser framför mig att den även skulle vara snygg svart eller vit..

    Trevlig kväll!
    Annelie