IKEA news

1 februari, 2013 14 kommentarer
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Ibland släpper IKEA såna där nyheter som man bara VET kommer att sälja som smör och bli moderna klassiker. Som rullvagnen Råskog. Som lampserien Hektar. Eller som PS Sinka som jag fortfarande ångrar att jag inte köpte (vill du sälja ditt? Hör av dig!). Och nu är det dags igen! För jag kan ju inte vara den enda som år ut och år in hållit utkik efter ett gammalt apotekarskåp på varenda loppis och auktionssajt jag känner till? I april kommer Fabrikör för 1 495 kronor, och den här gången ska jag INTE vela tills de tas ur produktion.

IKEA news april 2013, FABRIKÖR – Husligheter.se

IKEA news april 2013, FABRIKÖR – Husligheter.se

Translation: IKEA is very good at releasing new products that you just know will be best sellers. Like the HEKTAR lamps, for example. This gorgeous vitrine cabinet called FABRIKÖR is available from April, and I will definitely get one.