Copenhagen style

4 februari, 2013 5 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Ett ljust och luftigt danskt hem med en ljuvlig mix av designklassiker och antika fynd får inleda den här veckan, medan jag springer på ELLE Interiörs designprisfrukost. Jag gillar de vågade valen, som vinylgolvet i köket som matchas med ett rustikt lantbord – coolt! Usch, är sugen på att göra om här hemma, och det är ALLDELES för lätt att få galna idéer i huvudet när man surfar runt så här … Foton: Case Study för Bo Bedre.

A Copenhagen home (Bo Bedre magazine) – Husligheter.se

A Copenhagen home (Bo Bedre magazine) – Husligheter.seA Copenhagen home (Bo Bedre magazine) – Husligheter.seA Copenhagen home (Bo Bedre magazine) – Husligheter.seA Copenhagen home (Bo Bedre magazine) – Husligheter.se

Translation: This light and airy Danish home has that perfect mix of design classics and cool antiques. I love the way the owners paired a modern vinyl floor with a rustic table for example. Something for you to look at while I go to the press breakfast for ELLE interior’s design award!