DIY: Gör en sänggavel med belysning!

4 februari, 2013 3 kommentarer
DIY ideas / Idéer

Annonsen laddas.

Ett litet DIY-tips att inspireras av – den här idén kan man ju variera i det oändliga. Mitt 35-åriga jag skulle nog ledsna på något så speciellt som en textad OCH upplyst sänggavel, men har man tonåringar till exempel så tror jag detta blir en hit! Åtminstone skulle jag ha älskat en så här cool säng i mitt flickrum där uppe i Norrland. Variera texten, typsnittet, bakgrunds- och textfärgen och kör med eller utan belysning – här finns inga begränsningar. Tipstack till A beautiful mess.

DIY headbord (Abeautifulmess.com) – Husligheter.se

Translation: This DIY idea might be a little much for a 35-year-old like me, but I would have loved it as a teen! So if you have teens or tweens at home, perhaps this is a cool project to copy? You can use alternative words, colours and fonts and the lighting is of course optional, so see this as an idea to base your own unique project on. Via A beautiful mess.