ELLE Interiör + H&M Home

4 februari, 2013 1 kommentar
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Minns ni H&M Homes och ELLE Interiörs förra designsamarbete? Då sålde kuddarna slut på två dagar, och jag gissar att årets version inte kommer att ligga och samla damm på butikshyllorna heller. Tre av vinnarna av ELLE Interiörs designpris har fått i uppdrag att designa varsitt kuddfodral som börjar säljas 25 april, och av de 99 kronorna på prislappen går 25% till Unicef.

ELLE Interiör + H&M Home – Husligheter.seÅrets tre varianter är designade av (från vänster) Anna Ekre, vinnaren av Årets textildesign, Carina Seth Andersson, vinnaren av Årets inredningsaccessoar och Karin Wallenbeck, vinnaren av Årets stjärnskott. Jag tror inte ni behöver anstränga er för att gissa vilken av de tre jag ska försöka haffa?

Translation: These three pillowcases (poorly photographed with my iphone) are designed by three of the winners of Swedish ELLE deco’s (ELLE interiör) design award, and 25% of all profits goes to Unicef. 

Skriv en kommentar

*

1 kommentar