String news, styled by Lotta Agaton

10 februari, 2013 1 kommentar
News / Aktuellt / Storage / Förvaring

Annonsen laddas.

Jag minns när String började släppa stylade kampanjbilder på löpande band. De första var lite trevande – det var så otroligt mycket pryttlar inknökade på hyllplanen att själva hyllan liksom försvann. Men steg för steg har String hittat ett sätt att kombinera sina klassiska former med nutida trender, och bilderna blir allt snyggare för varje säsong. Sen skadar det ju inte att de senaste är stylade av Lotta Agaton förstås (som också stod för Lammhults snackismonter på Stockholm Furniture Fair)! Foto: Marcus Lawett.

String news (photo: Marcus Lawett, styling: Lotta Agaton) – Husligheter.se

String news (photo: Marcus Lawett, styling: Lotta Agaton) – Husligheter.se

 

String news (photo: Marcus Lawett, styling: Lotta Agaton) – Husligheter.se

String news (photo: Marcus Lawett, styling: Lotta Agaton) – Husligheter.seString news (photo: Marcus Lawett, styling: Lotta Agaton) – Husligheter.se

Translation: Swedish shelf classic String has released new images, styled by Lotta Agaton and photographed by Marcus Lawett. I remember the first modern images String released, which didn’t really appeal to me since they were too … much. But the latest are gorgeous!

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

String shelving is beautiful at the best of times, but even more so when it’s styled by Lotta Agaton. Thanks for sharing, you’ve given me some inspiration for my own shelves.