Etsy: The White Pepper

12 februari, 2013 3 kommentarer
Etsy / Etsy

Annonsen laddas.

Det har varit glest mellan etsytipsen på senaste tiden, mässor och andra uppdrag har kommit emellan. Men så snavade jag över The White Pepper som har den där mysiga kuriosakänslan och den sortens fina foton som jag verkligen gillar. Vintage förstås, fint färgkoordinerat och till rimliga priser. Kolla in!

Etsy: The White Pepper – Husligheter.se

Translation: I usually give you an Etsy tip per week, but lately all the fairs and work have slowed me down. Then I found The White Pepper, which have that cosy flea market feel to it and lots of great photos – just the way I like it. Take a look!

Skriv en kommentar

*

3 kommentarer

Fina grejer! Skulle just handla men så såg jag att hon inte levererar till Sverige , det var snopet. Älskar annars dina etsy-tips, det är ju en djungel på den sidan!

Martina: Ojdå, det hade jag också missat! Kanske det går om man ber snällt? Det har jag lyckats med flera gånger på Etsy, så hittar du något du verkligen vill ha kan det nog vara värt att kolla!