Husligheter

Etsy: The White Pepper

Maria/Husligheter

Det har varit glest mellan etsytipsen på senaste tiden, mässor och andra uppdrag har kommit emellan. Men så snavade jag över The White Pepper som har den där mysiga kuriosakänslan och den sortens fina foton som jag verkligen gillar. Vintage förstås, fint färgkoordinerat och till rimliga priser. Kolla in!

Etsy: The White Pepper – Husligheter.se

Translation: I usually give you an Etsy tip per week, but lately all the fairs and work have slowed me down. Then I found The White Pepper, which have that cosy flea market feel to it and lots of great photos – just the way I like it. Take a look!

Kommentera

Kommentera

Fina grejer! Skulle just handla men så såg jag att hon inte levererar till Sverige , det var snopet. Älskar annars dina etsy-tips, det är ju en djungel på den sidan!

Martina 12 februari, 2013 01:38 /

Svara

Martina: Ojdå, det hade jag också missat! Kanske det går om man ber snällt? Det har jag lyckats med flera gånger på Etsy, så hittar du något du verkligen vill ha kan det nog vara värt att kolla!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 12 februari, 2013 07:43 /

Svara

Jag fartyget till Sweden! Be mig om ett citat!

Christina TheWhitePepper http://www.etsy.com/shop/thewhitepepper?ref=si_shop 15 februari, 2013 01:24 /

Svara