Happy Valentine’s Day!

14 februari, 2013 1 kommentar
Parties & holidays

Annonsen laddas.

Idag är det ju Alla hjärtans dag, vilket vi inte direkt brukar göra någon stor affär av här hemma (har liksom en relation övriga 364 dagar om året också) – men av olika anledningar ska vi i alla fall unna oss en god middag på mysiga Landet ikväll.
Några som jag däremot vill ösa lite extra kärlek över idag är er, alla läsare som gör bloggen värd all tid den tar och som mailar mig roliga tips på fina lägenheter, spännande frågor och intressanta utmaningar. Tack! Ju mer ni bryr er, desto roligare blir det förstås att blogga så keep ‘em coming! (Jag hinner inte alltid svara direkt, men jag läser allt och återkommer alltid förr eller senare!)

Stämpel från Etsy, klicka på bilden för att komma till butiken.
Stämpel från Etsy, klicka på bilden för att komma till butiken.

Translation: It’s Valentine’s Day today, and even though my husband and I don’t care that much about the actual date we’re going out to dinner tonight – looking forward to it! However, I’d like to send some love to you, all my readers, too! Thanks for all the comments, e-mails, tips, questions and challenges you’re sending me, I really appreciate it!