DIY clothing rack

25 februari, 2013 1 kommentar
DIY ideas / Idéer

Annonsen laddas.

Att baka ihop en klädställning av ingredienser från närmaste byggvaruhus är inget nytt, jag har sett otaliga exempel runt om i bloggosfären på senare år (och blir lika impad varje gång). Men Love Aesthetics superminimalistiska variant är helt klart den snyggaste hittills! Den kräver rätt miljö – en med lite space kort och gott – för att komma till sin rätt, men ack så snygg! Enligt Love Aesthetics själv blir den tillräckligt stadig av egentyngden för att kort och gott stå lutad mot väggen, men själv skulle jag nog vilja förankra den åtminstone i golvet. Dagens DIY-tips för den händige, och instruktioner finns här.

DIY clothing rack by Love aesthetics – Husligheter.se

DIY clothing rack by Love aesthetics – Husligheter.se

Translation: This DIY clothing rack by Love Aesthetics must be the sleekest I’ve ever seen! Minialistic perfection, and really easy to make. Apparently the weight of it makes it sturdy, but I think I’d like to fasten it to the floor at least. Amazing DIY project anyway, find all instructions at Love Aesthetics.