Husligheter

Fuse lamp by Note Design Studio

Det blev en lampsöndag detta, för jag måste ju visa de här snyggingarna också! Fuse lamp av Note Design Studio i porslin/trä, två former och tre färger är urtjusiga, jag gillar särskilt kombinationen av neutralt vitt och beige med de orange detaljerna. Jag älskar i och för sig just orange, men jag hade gärna sett fler valmöjligheter färgmässigt – neutralerna ihop med klargrönt, svart, neonrosa kanske?

Fuse lamp by Note Design Studio – Husligheter.se

Fuse lamp by Note Design Studio – Husligheter.se

Translation: More lamps for you this Sunday – Fuse lamp by Note Design Studio is gorgeous! It’s made of porcelain and wood, and even though I love orange (especially combined with neutrals like this) I want to see more color combinations. Neutrals + black/emerald green/neon pink perhaps?

Kommentera

Kommentera

Googlade runt lite, men hittade inte någon återförsäljare – antar att den inte finns på marknaden ännu? De var verkligen kanonfina!

Cecilia 3 mars, 2013 11:58 /

Svara

Dem finns att köpa här : http://www.ex-t.com

Lino 3 mars, 2013 05:30 /

Svara

tack :)

Cecilia 4 mars, 2013 04:23 /

Svara

Super snygga lampor.

Emil http://www.triodesign.se 8 mars, 2013 12:59 /

Svara

Var är du Maria? Saknar dina inlägg…

Annika 10 mars, 2013 07:18 /

Svara