Fuse lamp by Note Design Studio

3 mars, 2013 5 kommentarer
Lights / Lampor / News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Det blev en lampsöndag detta, för jag måste ju visa de här snyggingarna också! Fuse lamp av Note Design Studio i porslin/trä, två former och tre färger är urtjusiga, jag gillar särskilt kombinationen av neutralt vitt och beige med de orange detaljerna. Jag älskar i och för sig just orange, men jag hade gärna sett fler valmöjligheter färgmässigt – neutralerna ihop med klargrönt, svart, neonrosa kanske?

Fuse lamp by Note Design Studio – Husligheter.se

Fuse lamp by Note Design Studio – Husligheter.se

Translation: More lamps for you this Sunday – Fuse lamp by Note Design Studio is gorgeous! It’s made of porcelain and wood, and even though I love orange (especially combined with neutrals like this) I want to see more color combinations. Neutrals + black/emerald green/neon pink perhaps?