A family of four

11 mars, 2013 57 kommentarer
My life / Mitt liv

Annonsen laddas.

Oj, det här är nog den längsta oförklarade tystnaden på Husligheter sedan starten, men jag närde nog någon slags optimistisk tro på att jag skulle få ur mig ett inlägg tidigare än så här. Det visade sig dock att när jag för prick en vecka sen fick se mina nyfödda tvillingar för första gången så hamnade bloggandet gaaaanska långt ner på priolistan. För så är det – sen en vecka tillbaka är jag inte bara nybliven mamma, utan tvåbarnsmamma (!), och tiden sedan dess har ägnats åt att lära känna de här fantastiska små nya personerna som har kommit in i vårt liv.

Nytillskott i familjen.

Jag har alla planer på att fortsätta blogga så klart, men jag hoppas att ni har lite tålamod med mig nu i början – den berömda bebisbubblan konkurrerar för tillfället ut snygga lampor, inredningstrender och inspirerande hem. Återkommer snart (vid sidan om en del förinställda inlägg)!

Translation: Apologies for not posting for a whole week, but I’ve become a mum! My twins were born a week ago today, and I’ve been busy getting to know the new family members.