soxbo-4

Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem

Maria/Husligheter

Flitiga Hemnet-knarkare och inredningsmagasinsnördar har säkert redan upptäckt och listat ut att den här grandiosa lägenheten-till-salu tillhör Sköna hems inredningschef Charlotte Pettersson. Jag kan inte låta bli att bjussa på ett mäklarbildregn eftersom jag tycker Charlotte har en väldigt särpräglad och unik stil som man inte ser allt för ofta i skandinaviska hem. Mycket färg, mönster och stilkrockar – visst är det uppfriskande med folk som vågar vägra rådande trender och verkligen odlar sin egen stil istället? Nu är jag förstås nyfiken på vad ni tycker om Charlottes hem – tjusigt och inspirerande eller ”too much” för er smak? (Lilla tipstacket går till kontorsroomien Johanna den här gången.)

Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se Home tour: Charlotte Pettersson/Sköna hem – Husligheter.se

Translation: This maximalistic (is that a word?) apartment belongs to Charlotte Pettersson, who works at Swedish magazine Sköna hem. It’s not your typical Scandinavian home at all, which I find refreshing. What do you think? (The apartment is for sale right now too …)