Husligheter

Garden love

husligheter

Jag är närmast odlingsanalfabet själv, men önskar i hemlighet att jag hade lite grönare fingrar så att våra två trädgårdar fick den love de förtjänar. Men man kan ju inte vara bra på allt, och jag får nog bara acceptera att odling är en av de hobbies som lämpar sig bäst för andra och njuta av grönska i bildform istället. Nordic Design Collective har precis gjort en plåtning på tema Trädgårdslängtan som passar utmärkt för ändamålet – kika här för fler bilder (stylade av Linda Åhman och fotade av Maria Richardsson/Jenny Sörling) och info om produkterna.

Trädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.se

Trädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.seTrädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.se

Translation: I’m completely useless when it comes to gardening unfortunately, but one can always look at pictures … Nordic design collective has just posted these photos with a garden theme.

 

 • http://hemmatrivsel.se/inredningsblogg/ Soraya Forsberg

  Haha, samma för mig. Försöker varje år men odling är verkligen inte min grej. Och jag lär mig aldrig att jag inte kan, men jag vill ju så gärna kunna :)
  Jag gör som du, tittar på bilder istället. Glad måndag och våffeldag!

 • Ann-Sofie

  Vilka härliga bilder! Alla kan odla, bara man börjar småskaligt så kan man bygga upp självförtroendet för odlandet. Har en hel del här hemma nu, väntar dock på ått våren ska titta fram också..

 • http://www.gretchengretchen.com/ Kreetta

  Wonderful wall with prints and chairs and everything! Can’t wait the spring anymore.

 • http://www.photowall.se/blogg/ Lina

  Vilka fina bilder! Och vad vårsugen man blir!