Garden love

25 mars, 2013 4 kommentarer
Outside / Uteplats

Annonsen laddas.

Jag är närmast odlingsanalfabet själv, men önskar i hemlighet att jag hade lite grönare fingrar så att våra två trädgårdar fick den love de förtjänar. Men man kan ju inte vara bra på allt, och jag får nog bara acceptera att odling är en av de hobbies som lämpar sig bäst för andra och njuta av grönska i bildform istället. Nordic Design Collective har precis gjort en plåtning på tema Trädgårdslängtan som passar utmärkt för ändamålet – kika här för fler bilder (stylade av Linda Åhman och fotade av Maria Richardsson/Jenny Sörling) och info om produkterna.

Trädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.se

Trädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.seTrädgårdslängtan-Nordic-Design-Collective – Husligheter.se

Translation: I’m completely useless when it comes to gardening unfortunately, but one can always look at pictures … Nordic design collective has just posted these photos with a garden theme.

 

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Haha, samma för mig. Försöker varje år men odling är verkligen inte min grej. Och jag lär mig aldrig att jag inte kan, men jag vill ju så gärna kunna 🙂
Jag gör som du, tittar på bilder istället. Glad måndag och våffeldag!

Vilka härliga bilder! Alla kan odla, bara man börjar småskaligt så kan man bygga upp självförtroendet för odlandet. Har en hel del här hemma nu, väntar dock på ått våren ska titta fram också..