Home tour: Clara Laurent

1 april, 2013 2 kommentarer
Home tour / Hemma hos

Annonsen laddas.

Strax innan tvillingarna kom till världen hade jag ett jobbrace som hette duga för att hinna beta av det som återstod innan mammaledigheten. Bland annat gjorde jag ett hemma hos-reportage hos Clara Laurent som bor bara ett stenkast från mitt kontor. Nu har fotograf-Amelia lagt upp bilderna från reportaget – in och kika vettja! Mitt favoritrum är köket, som familjen byggt om totalt – det låg ursprungligen i andra änden av lägenheten.

Home tour: Clara Laurent (photographer Amelia Widell) – Husligheter.se

Translation: Just before the twins were born I had a LOT to do, trying to meet all deadlines before going on maternity leave. Among other things I did an at home feature in Stockholm, with this cool kitchen. See more pics at photographer Amelia’s blog.

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

What a fantastic home. I especially love the childrens room with the kakelugn! A big congratulations on the arrival of the twins 🙂 I hope you had a lovely easter. /Niki