Husligheter

Bathroom inspiration?

Maria/Husligheter

Eventuellt så kommer en badrumsrenovering att stå på agendan under 2013, och nörd som jag är surfar jag redan runt efter inspiration. Badrum är svårt tycker jag – eftersom det är så krångligt/dyrt att göra om det gäller det ju att välja en look som man kan leva med länge och samtidigt får det ju inte bli FÖR safe och tråkigt av exakt samma skäl. Just idag gillar jag detta supersnygga (tipstack till Jannice) – men kanske har ni några ännu läckrare badrum att tipsa mig om?

Bathroom inspiration - Husligheter.se

Translation: A bathroom makeover will possibly take place this year, and I’m looking for inspiration. I like this one a lot, but please send me links if you’ve seen even nicer ones!

Kommentera

Kommentera

Jag vet inte om du redan kanske har typ alla de bilderna, men om du kollar upp min Pinterest-samling på temat badrum så kanske du kan hitta nåt du gillar. http://pinterest.com/andromeda/bathrooms/

Andrea 2 april, 2013 09:29 /

Svara

Andrea: Oooh, perfekt! Tusen tack, nu ska här repinnas!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 2 april, 2013 11:22 /

Hej Maria,
Kolla in Lonny Magazine för inspiration! lonny.com. Mkt färgstarkt om man inte vill gå på det ”säkra” vit/svart/grå. :)
Lycka till! // Therese

Therese 2 april, 2013 01:36 /

Svara

Roligt att du hittade något du gillade i min samling! (Eftersom jag följer dig på Pinterest såg jag en hel drös med badrumsbilder jag kände igen som du pinnade.)

Andrea 2 april, 2013 11:42 /

Svara

Snyggt! Men var har folk sina flaskor och tuber och annat som behövs i badrummet? Det undrar iaf jag när jag ser alla snygga badrumsbilder utan varken spegel- eller handfatsförvaring :)

Nissan 6 april, 2013 08:55 /

Svara

Nissan: Det är ju möjligt att det står ett skåp mot motsatta väggen! Fast jag håller med, jag tänker samma sak när jag ser för minimalistiska hem …=)

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 8 april, 2013 12:28 /

Ser rätt gammaldags ut, men ändå modernt. Gillar verkligen golvet!

Renovera Badrum http://koksinspiration.nu 22 november, 2013 02:59 /

Svara