Moving house

15 april, 2013 1 kommentar
My home / Mitt hem / My life / Mitt liv / New in / Nya köp

Annonsen laddas.

Som om inte mitt liv förändrats tillräckligt med Tildas och Alfreds ankomst så bestämde jag och maken oss dessutom för att det var dags att flytta. Kalla det ”seven year itch” om ni vill – i år var det sju år sen vi köpte vårt nuvarande hus, och även om vi trivts alldeles strålande här så började det ändå klia i någon nomadnerv och följaktligen har vi Hemnetknarkat som dårar på sistone. Förra veckan föll bitarna på plats, ett charmigt 1930-talshus med kamin, vackra trägolv, burspråk och äppelträd var till salu och vi vann budgivningen. Nu väntar ett intressant kaos med visningar och kom ihåg-listor, undangömda babysitters och renoveringsplaner (ja, det var till det nya huset jag började samla inspiration). Wish me luck!

My new house! – Husligheter.se

Translation: Apparently the arrival of our twins wasn’t exciting enough for us – we just bought a new house as well! It’s from the 30s, with apple trees in the garden. Now we just have to sell our current house and start packing … Wish us luck!

Skriv en kommentar

*

1 kommentar