soxbo-4

New category: Blog roundup!

Maria/Husligheter

Det här med fasta format i bloggen kan vara både en blessing och en curse – å ena sidan har man något att utgå från, å andra sidan kan det lätt bli ett måste och ett stressmoment de veckor man inte hinner med. Med det sagt så tar jag tjuren vid hornen och inviger en ny fast punkt för Husligheter – Blog roundup! (Eller Bloggrundan, om man så vill.) Tanken är inte att lyfta fram det ALLA skriver om, utan enskilda inlägg hos andra bloggare som jag tycker fler borde ta del av. Lite lästips helt enkelt, att inleda veckan med! Med tvillingarna och den förestående flytten kan jag inte garantera att detta verkligen dyker upp varje vecka, men så ofta jag hinner med. Kom gärna med feedback, är Bloggrundan en bra idé som ni vill se mer av?

To do-list – Husligheter.se

  • Med tanke på hur mycket logistik en villaflytt i kombination med en badrumsrenovering kräver så kan en To do-list komma väl till pass. Hildur tipsar om en snygg variant som man själv kan ladda ner och skriva ut – perfekt!

The home of Thomas Lingsell – Husligheter.se

  • Jag älskar historien om hur stylisten Thomas Lingsell stylade en lägenhet inför försäljning så väl att han själv köpte den! Läs hela storyn hos Emma – och passa på att kika på bilderna från hans nuvarande lägenhet som nu alltså ska säljas.

The home of Therese Sennerholt – Husligheter.se

Raphia chair – Husligheter.se

DIY – Husligheter.se

  • Gör det själv-projekt blir sällan av för egen del, ändå samlar jag på goda idéer i hopp om att en dag få feeling och sätta igång och pyssla. Hos Tiger hittar jag två snygga projekt – en kökshanddukshållare (eller dito för hushållspappersrullen) och en dragspelslampa.

Translation: New category – a blog roundup! Mostly Swedish blogs, but worth checking out even if you don’t understand the language.